Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ilyenek velem a barátom...

Miért ilyenek velem a barátom szülei? 18l

Figyelt kérdés
Anyuék már tudják hogy milyen ajándékot vesznek a barátomnak. Én semmit nem fogok kapni tőlük. Tavaly elvittük a barátomat síelni meg kapott egy szép cipőt. De náluk én semmit nem kaptam a barátom meg kapott nevetséges 3000ft ot. Szerintem nagyon cink. Meg úgy beszél az apja velünk mint egy utolsó csicskával csak ezt ő nem veszi észre. Mondok egy konkrét példát: nyáron volt a barátomnak a születésnapja és sütött az anyja tortát. Aztan el kellett menniük egy hétre áponi az egyik rokonukat. Mi beraktuk a fagyasztóba mert nem kívantuk. Amikor visszaértek, az apja mondta hogy ezt vissza fogjuk kapni az élettől meg elátkozott minket. Csak kidobjuk a pénzt az ablakon, holott semmi köze hozzá mert a barátom dolgozik a suli mellett és saját magának vesz mindent. Sőt bele is kell segítenie az albérletbe. Még egy példa: nem volt képes kimenni az apja értünk a 3 kilómétert vasútállomásra szakadó esőben mert ugye drága a benzin. Bezzeg az én szüleim úgy kezelik őt mintha a második gyerekük lenne. Amikor találkozunk meg sem puszilnak. Nagyon örülök neki hogy a barátom nem vesz tőlük példát. Nem csórók csak nagyon fillérb.szósak. Egyszerűen már gyomorgörccsel megyek hozzájuk mert ilyenek a szülei.
2020. nov. 2. 09:39
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
85%
Mert szerinted ha elvitte a devizahitel és albérletbe kellett költözni akkor az azt jelenti hogy jól állnak anyagilag?
2020. nov. 2. 17:07
 52/56 anonim ***** válasza:
83%
#49 ne oszd már a hülyeségedet. Konkrétan az egész országban lakhatási válság van, egy fiatalnak lehetetlen ma lakást vennie ha nem örököl. Sokkal nehezebb, mint a mai 40-es generációnak. Nem baj, ha nem értesz valamihez, csak nem kell akkor véleményt formálni.
2020. nov. 2. 17:10
 53/56 anonim ***** válasza:
13%

Pedig ha élettársak vagy házasok is és azért nem a minimálbéren vergődnek akkor hipp.hipp 23 milliót igencsak tudnak kérni állambácsitól.

Az más dolog h a munkabérek miatt van aki nem hitelképes

2020. nov. 2. 17:27
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvasva a válaszokat, ezen röhögtem a legjobbat:

"Gyerekekről beszélünk akik még azt se tudjàk szerintem a fagyasztott kaját, hogy süsse ki nem még h a tortát nem tesszük a fagyóba..."

Egy normális, életképes gyerek 10-12 évesen ki tud sütni fagyasztott kajákat, meg meg tud csinálni alapvető, egyszerű dolgokat mint pl a rántotta. A kérdésben pedig 18 éves felnőttekről beszélünk akik legálisan vehetnek alkoholt és cigit, vásárolhatnak szexshopban és van szavazati joguk.

Mellesleg a kérdés nem is erről szólt, de ha már el kellett vinni más irányba akkor nem hagyhattam ki hogy mekkorát röhögtem ezen a válaszon.

2020. nov. 2. 17:48
 55/56 anonim ***** válasza:
13%

Sokkal több az életképtelenebb, mint hinnéd ;)

10-12 éves meg nem nagyon kéne forró felülethez engedni, de hát te tudod.

Attól, mert 18 és törvényileg felnőtt az nem egyenlő azzal, hogy tud gondolkodni vagy megél a jég hátán is. Mint mondtam ex anyós is a fagyóba tárolgatta a maradék tortákat... Nos 4* is elmúlt már 18 neki is van szavazati joga stb

2020. nov. 2. 17:56
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
Azért az az igazság, hogy a bunkságra semmi mentség nincs, de akinek már felnőtt a gyereke és még mindig albérletben tengődik, ott biztos van baj nem kevés az anyagiakkal. Az, hogy te gondolod, hogy nem csórók, csak ilyenek, az egy tök más dolog, mint az, hogy valójában hogy állnak anyagilag. De neked ahhoz amúgy sincs semmi közöd.
2020. nov. 2. 19:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!