Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ilyenek velem a barátom...

Miért ilyenek velem a barátom szülei? 18l

Figyelt kérdés
Anyuék már tudják hogy milyen ajándékot vesznek a barátomnak. Én semmit nem fogok kapni tőlük. Tavaly elvittük a barátomat síelni meg kapott egy szép cipőt. De náluk én semmit nem kaptam a barátom meg kapott nevetséges 3000ft ot. Szerintem nagyon cink. Meg úgy beszél az apja velünk mint egy utolsó csicskával csak ezt ő nem veszi észre. Mondok egy konkrét példát: nyáron volt a barátomnak a születésnapja és sütött az anyja tortát. Aztan el kellett menniük egy hétre áponi az egyik rokonukat. Mi beraktuk a fagyasztóba mert nem kívantuk. Amikor visszaértek, az apja mondta hogy ezt vissza fogjuk kapni az élettől meg elátkozott minket. Csak kidobjuk a pénzt az ablakon, holott semmi köze hozzá mert a barátom dolgozik a suli mellett és saját magának vesz mindent. Sőt bele is kell segítenie az albérletbe. Még egy példa: nem volt képes kimenni az apja értünk a 3 kilómétert vasútállomásra szakadó esőben mert ugye drága a benzin. Bezzeg az én szüleim úgy kezelik őt mintha a második gyerekük lenne. Amikor találkozunk meg sem puszilnak. Nagyon örülök neki hogy a barátom nem vesz tőlük példát. Nem csórók csak nagyon fillérb.szósak. Egyszerűen már gyomorgörccsel megyek hozzájuk mert ilyenek a szülei.
2020. nov. 2. 09:39
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
20%

Exem anyja is ott tartotta a tortákat amik nem fogytak el ( ezt csak úgy itt hagyom)

Aztán meg ehhez a kérdéshez nagyon oda vág a 18+os gyerekek akik nem vettek még házat woowoo elárulod hogy jött ide?

2020. nov. 2. 14:43
 42/56 anonim ***** válasza:
79%

A lánykáék tehetősebbek akik vehetnek gucci táskát meg mc f.szágot , a fiú nem mert suli mellett kell dolgoznia.

A lányka a fiúnál nem kapja meg azt a luxust amit otthon ez baxarintja a kacsacsőrét, mert nincs körbenyalva h megjelenik a primadonna.

2020. nov. 2. 14:46
 43/56 anonim ***** válasza:
84%
41es te komolyan ennyire hülye vagy hogy nem érted amit írok? Nem a gyerekről beszélek. A kérdező azt mondja hogy a pasija SZÜLEI jo anyagi körülmények között élnek. Erre mondtam hogy mivel a gyerek már felnőtt plusz gondolom ők is voltak már 20 évesek mikor született így minimum 40 koruliek a szülők, vagy afolottiek. És rájuk mondtam hogy aki ennyi idős korára nem rak össze egy házra valót hanem albérletben el az valószínűleg nincs eleresztve anyagilag. Nem a 18 éves gyerekre értettem hogy házat kellett volna már vennie. Istenem, értő olvasás..
2020. nov. 2. 15:12
 44/56 anonim ***** válasza:
88%
18 év plusz valamennyi alatt, meg akinek felnőtt gyereke van. Ezt írtam, még mielőtt neked állna feljebb.
2020. nov. 2. 15:14
 45/56 anonim ***** válasza:
91%
És azért az átlag ember nem cirkuszol egy tortán ha jól keres. De még ha úgy lenne se lenne kötelessége ajándékokat venni neked. Ez a puszi dolog meg.. Jesszus ez már nettó kotozkodes. Van aki nem szeret puszilkodni. Covid idején amúgy se szükséges.
2020. nov. 2. 15:20
 46/56 anonim ***** válasza:
87%
Életemben nem puszilkodtam a fiam csajaival, de a lányom pasijával sem. Mert ugye az világos, hogyha az egyikkel csinálom, akkor a másikkal is, vagy nem?
2020. nov. 2. 15:26
 47/56 anonim ***** válasza:
9%
Te meg a 36-os válaszodba nem azt írtad :) megfogalmazni kêne rendesen s menne az értő olvasás 👍👍
2020. nov. 2. 15:35
 48/56 anonim ***** válasza:
28%
A 36os és a 39es az enyém. Fussal neki még egyszer.
2020. nov. 2. 15:41
 49/56 anonim ***** válasza:
10%

Vagy volt házuk csak elvitte a devizahitel? 🤔🤔🤔

Régebben meg most se volt oly könnyű ám házat venni, sőt megkockáztatom h ma igencsak könnyebb. Anno a szocpolra mondta anyám mennyit kaptak .. hát most a dupláját

2020. nov. 2. 15:53
 50/56 anonim ***** válasza:
18%
Nem minden fekete és fehér. De verged magad habzó szájjal nyugodtan ;)
2020. nov. 2. 15:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!