Milyen gyakori, hogy az anya ráhajt a lányának a barátjára?
Milyen gyakran fordul olyan elő, hogy egy 20 év körüli lány, tipikus "szexi 40-es" anyukája titokban ráhajtson a lánya barátjára?
Srácok nektek volt hasonló esetetek, esetleg anyukák ti hajtottatok már rá a srácra? És mi lett belőle? Milyen gyakran fordulnak elő ilyen titkos viszonyok?
Velem egyszer szintén megtörtént egy hasonló eset még fiatalabb koromban.
Együtt jártam egy 20 év körüli lánnyal, és amikor egyszer náluk voltam és éppen bele kezdtünk volna a szerelmeskedésbe, ránk nyitott az anyja majd ahelyett, hogy diszkréten kiment volna elkezdett vetkőzni.
Köpni-nyelni nem tudtam amikor rájöttem, hogy be akar szállni a mama harmadiknak.
Tudom, hogy sokan fantáziálgatnak hármas felállásról, de sajna a valóság az más.
A két nővel vagy anya-lánnyal való szexben minden srác/pasas két bombázóról fantáziál, de amikor egy lenőtt hajú, elhízott 50-es nő elkezd vetkőzni és elővillantja -a bájai helyett- a hájait, az pillanatok alatt lelombozza az ember fiát.
Én is "menekülőre" fogtam és sietve elhúztam a csíkot.
Úton hazafelé jöttem rá, hogy -mivel a lány egyáltalán nem tiltakozott- gyaníthatóan ez egy bevált dolog lehetett náluk.
(Így szerezett pasast a mamának is.)
A lánnyal azóta sem találkoztam, és ő sem hívott.
Gondolom találtak másokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!