Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósotok szerint mi mindent...

Anyósotok szerint mi mindent csináltok rosszul?

Figyelt kérdés
Pl, az enyém szerint rossz irányba kavarom a rántást..pff..

2020. okt. 22. 07:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
49%

Van több minden is, ami nem tetszik neki, az életünkben, hogy mit, hogyan csinálunk. De szerencsére van olyan intelligens, hogy nem cseszeget se engem, se a fiát. Após is visszafogja.

Mondjuk szerintem annyi csak a baja alapban, hogy "elvettem" a kicsi fiát :D

2020. okt. 22. 09:22
 12/30 A kérdező kommentje:
hát, igen, ez valószinüleg az anyósok 90 %-nak probléma. De konkrét esetek? Ilyen piszlicsáré dolgok miatt nem szól be? csak néhányunknak?
2020. okt. 22. 09:41
 13/30 anonim ***** válasza:
81%
Nem, szerencsére ilyen hülyeségekkel nem piszkál. Alapjában véve jófej. Egyébként mindkettőnk szülei fiatalosak, normálisak. Komolyabb vita, konfliktus nem volt, kis nézeteltérések meg egyébként is elfordulnak bármelyik családban, baráti társaságban.
2020. okt. 22. 09:46
 14/30 anonim ***** válasza:
67%
Én kifogtam egy hasonlóan értelmes anyóst. Én nem adom meg az esélyt a kötekedésre, kerülöm ahogy csak lehet.
2020. okt. 22. 10:59
 15/30 anonim ***** válasza:
60%
Jófej anyósom van. Nem szól bele semmibe. Még közös programokat is lehet vele csinálni. Amikor ideköltöztem (külföld) és még minden teljesen ismeretlen volt, ha a párom nem ért rá, anyósom mutatta meg, mi merre van.
2020. okt. 22. 11:59
 16/30 anonim ***** válasza:
71%

Anyós szerint mit csinálok rosszul?

Könnyebb lenne felsorolnom, amit jól csinálok szerinte... ja, olyan nincs 🤣🤣🤣🤷‍♀️

Szerinte mindenhez béna vagyok, mindenben talal hibát...

Hál isten eddig kb 5x láttam a 4év alatt

2020. okt. 22. 13:40
 17/30 anonim ***** válasza:
89%

Szerencsére már nincs anyósom. 😃Nem is lesz.

Egy volt, annyi baja volt velem, hogy a férjemmel ketten szerettünk volna időnként kirándulni ide-oda, nélküle. Ez neki marhára felháborító és kiakasztó volt. Nem is értette, hogy is képzelhettünk ilyet? Micsoda dolog ez?

Amikor betelt a pohár, elküldtem a francba.Ez 15 éve volt, azóta sem láttam. Szerencsére.

2020. okt. 22. 14:02
 18/30 anonim ***** válasza:
73%

Hogy nem tartok otthon pálinkát. És ha ők jönnek, akkor nem tudom őket megkínálni.

A 2 hónapos gyerekemnek nem engedtem hogy húslevest adjon. 4 hónapos korában a töltött káposztát nem engedtem. 8 hónapos korában a rágógumit...

Ilyenek.

2020. okt. 22. 14:06
 19/30 A kérdező kommentje:
nem tudom, ki és miért pontozgat le itt mindenkit, nem én voltam.
2020. okt. 22. 14:06
 20/30 anonim ***** válasza:
63%

18 vagyok, azt azért hozzá kell tennem, hogy ezektől a dolgoktól eltekintve én szerettem anyósomat, mert amúgy kedves volt, segítőkész. Csak hát voltak ilyen dolgai, amit megemlített.

Ő elmondta, én meg nyugodtan meghallgattam, egyik fülemen be, másikon ki, nem volt vita.

2020. okt. 22. 14:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!