Mit lehet egy olyan embernek írni, aki ok nélkül sérteget és elhord mindennek és ezt terjeszti a családban? Ki akarok tolni vele.
Anyós.
Segített nekünk anyagilag, munkaügyben hálásak voltunk neki aztán már az sem volt elég... , aztán össze veszett a párommal.
Rám ki van akadva, mert nem tartottam meg a munkát amit szerzett. Én szeretek dolgozni, de ott egyszerűen nem voltam szimpatikus.
Szimpla egy szavakra gondoltam, a litánián úgyis csak röhögne.
Annyira kétszínű. Nekem magyaráz a főzésről amikor a saját fia (párom öccse) panaszkodik, hogy otthon üres a hűtő.
Amíg a fiúk az én főztőmet dícsérik. Amikor 7 éve vendéglátásban dolgozom...
A páromnak mondja, hogy szép kis nőt szedett össze, mert ezt meg ezt nem tudja meg ilyen olyan... stb.
1 hónapja ismer.
Az após nem is dolgozik semmit csak szerencsejátékozik és a páromnak magyaráz a munkáról.
Had ne soroljam tovább.
Undorító emberek.
Ha már így a közelbe laknak
úgy tennék szőrtelenítőkrémet a samponjába vagy valami ilyesmit. Ami nem túl feltünő.
Eddig semmit nem ártottam neki, most akkor legyen oka rá.
Most komolyan törölteti a kommenteket?
Akkor offically: Hajrá anyós! Innen messziről is, tedd helyre a menyecskét, mert magasabb polcra rakta magát, mint ahova való.
Amúgy töröltetni is lehetne a kérdést, mert konkrétan annyira nem tudsz fogalmazni, hogy akadályozza a mondandód megértését.
Hajrá anyósjelölt!
Aki biztosan abban bízik, hogy csak jelölt marad... egy darabig... :-D
Én is csatlakozok a kialakult szurkolótáborhoz.
Hajrá anyós!
#35: "Nem azt kapta amit hallani akart ezért átment trollba."
Abszolút tipikus.
Kitesz egy kérdést, de csak a saját prekoncepciójának megfelelő válaszokat hajlandó elfogadni.
LOL
"12-es. - 200IQ a nevemet nem tudod és az övét sem. Tehát anonim módon mégis hogy a fenébe csinálom pont ugyan azt, mint az a hárpia?"
Reagálnék ezen mondatra. Te sem tudod a nevem. :), viszont én nem írtam olyan alja dolgokat, mint te.
Tudod a hárpia (Harpia harpyja) a madarak osztályának és a Accipitriformes rendjébe tartozó és ezen belül a Accipitridae félék rendjébe tartózó madár. Panama hivatalos madara.
És ismétlem hatványozottan ez a madár szerepel a Természetvédelmi Világszövetség Vörös Listáján. És ugyanúgy fontos része az ökoszisztémának.
Amennyiben te a barát anyukáját hárpiának tartod, akkor tud, hogy a barát anyukája Fokozottan védett, de ugye a barát anyukája nem madár, és gondolom őt sem lehet madárnak nézni, ergo ő sem hülye. Viszont minket madárnak akarsz nézni, csak egyikünk se hülye szintén.
Szóval a hölgy akiről írsz undormányos módon a barátod anyukája, és annak ellenére hogy segített neked, te bűncselekményt követnél el ellene, most még csak sampon és szőrtelenítő aztán ki tudja mi. A sampon és a szőrtelenítő keveredése ha olyan kémiai anyag van a szőrtelenítőbe, allergiás reakciót válthat ki. Azon kívül, hogy a barátod anyukája kopasz lesz, a fejbőrét tönkre teszi, mert a fejbőr nem olyan mint a kezen és a lábon lévő bőr, érzékenyebb, ha emiatt kialakul nála valamilyen tartós irritáció, azon kívül, hogy mondjuk kémiai reakcióba lép netalántán valamilyen kémiai bizonyos anyag netalántán, ha tartalmaz olyat, nem véletlen írják rá, hogy használat előtt tesztelni kell kisebb bőrfelületen, ha a fején van seb is, az még hatványozottabban okozhat problémát. 1 hónapja ismered, szóval ezek alapján nem hiszem hogy tudnál mindent az egészségi állapotáról, és kíváncsi lennék, hogy hogy zajlott az a leültél vele beszélni, mert ezek alapján az ilyen semmilyen volt, magyarán valószínűleg nem békés, diplomatikus, kompromisszum kész beszélgetés volt. Azt sem tudod, hogy szed-e valamilyen gyógyszert, etc, és nem csak allergia, de intolerancia is létezik a világon, ha nem probléma akkor én most jelentem ezt a kérdést, mert ha csak szimplán unatkozó 15 éves vagy akkor sincs jogod ilyen kérdéseket írni, pláne, hogy ártó szándékkal ötleteket akarsz a nagy világtól, hogy árts a barátod anyukájának, amennyiben a barátod ebben partner, akkor jobb ha óvják anyóst tőled is és a fiától is, de ugye csak egy undorító véleményt olvastunk aki csak a saját hülyeségét hajtja továbbra is, nem szégyellve magát, így objektívan nem tudjuk azt mondani, hogy a fia is ártani akar neki, és az anyós oldalát sem ismerjük. Objektív véleményt csak így lehet mondani, de semmiképpen sem ötleteket hogyan tudnál ártani neki, már most amiket írtál veszélyeztetésnek minősül.
Eddig semmit nem ártottam neki
Viccelsz? Szerzett neked állást, ahova te beállítottál a ki ha én nem stílusoddal, a nagy pofáddal, miközben süt belőled a sötétség. Mit gondolsz, ezek után mit gondol róla az, akinél segített neked elhelyezkedni? Lesülne a bőr a képemről, ha valaki így lejárat, mnt te őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!