Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet egy olyan embernek...

Mit lehet egy olyan embernek írni, aki ok nélkül sérteget és elhord mindennek és ezt terjeszti a családban? Ki akarok tolni vele.

Figyelt kérdés

Anyós.

Segített nekünk anyagilag, munkaügyben hálásak voltunk neki aztán már az sem volt elég... , aztán össze veszett a párommal.

Rám ki van akadva, mert nem tartottam meg a munkát amit szerzett. Én szeretek dolgozni, de ott egyszerűen nem voltam szimpatikus.

Szimpla egy szavakra gondoltam, a litánián úgyis csak röhögne.

Annyira kétszínű. Nekem magyaráz a főzésről amikor a saját fia (párom öccse) panaszkodik, hogy otthon üres a hűtő.

Amíg a fiúk az én főztőmet dícsérik. Amikor 7 éve vendéglátásban dolgozom...

A páromnak mondja, hogy szép kis nőt szedett össze, mert ezt meg ezt nem tudja meg ilyen olyan... stb.

1 hónapja ismer.

Az após nem is dolgozik semmit csak szerencsejátékozik és a páromnak magyaráz a munkáról.

Had ne soroljam tovább.

Undorító emberek.

Ha már így a közelbe laknak

úgy tennék szőrtelenítőkrémet a samponjába vagy valami ilyesmit. Ami nem túl feltünő.

Eddig semmit nem ártottam neki, most akkor legyen oka rá.

2020. okt. 19. 23:50
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
83%

Haha, hat ez nem lesz hosszu kapcsolat.

Sajnalom azt a szerencsetlent, akinek ennyire kell a punci hogy elviseljen egy ilyen not.

Engem mar az elso par kommenteddel kicsinaltal.

Egyik fulon be masikon ki. Felnottek igy csinaljak, nem gyakorin rinyalnak vagy szortelenitot akarnak tenni anyos samponjaba.

2020. okt. 20. 01:47
 12/57 anonim ***** válasza:
89%
Nem azért te viszont veszélyeztetnéd az anyósod egészségét. Te is kétszínű és számító vagy és rosszindulatú is hogy óvodás módon a samponjába szörtelenítőt tennél. Azt ha valamilyen allergiája van vagy a kettőbe olyan kémiai anyag van ami ha keveredik utána az apósod a fiának telefonál hogy anyós kórházba? Szerzett neked munkát de amugy te meg sem próbáltál leülni vele megbeszélni hogy mi nem tetszik. De itt meg te is ugyanúgy kitárgyalod anyóst és hát dolgokat hiresztelsz róla ország világ előtt. Ha igaz anyós különb tőled mert ő csak kicsiben csinálja te viszont ország világ előtt rágalmazod ahelyett hogy szemtől szembe megbeszéld vele és a fiával. Anyós rakott cipőfűzőt a levesedbe amit eléd tett hm?
2020. okt. 20. 02:32
 13/57 anonim ***** válasza:
93%

utolso: meg azt irja a kerdezo hogy nem erezte magat a munkahelyen szinpatikusnak 🤣🤣🤣

hat nekem rohadtul de unszimpatikus meg irasbol is, nem csodalom, ha egy munkahelyen nem lett a hely fenypontja. 🤔

el tudom kepzelni ahogy hashajtot teszel a kavemba, mert szolok valami aprosagert

2020. okt. 20. 02:39
 14/57 anonim ***** válasza:
89%

Mért érdekes neked ez a nő?

Nem a fia kell?

Mért foglalkozol az anyával?

2020. okt. 20. 02:47
 15/57 anonim ***** válasza:
93%

Segít neki anyós és úgy köszöni meg hogy az egészségét veszélyeztetné. Undorító. Tudod mennyi ember van munka nélkül? Ha neked nem tetszett a munka akkor miért nem voltál fer és miért nem adtad át olyannak aki téged váltva becsületesen, örömmel, profin, kedvesen és lelkesen dolgozott volna. Tudod van szád nemet mondani.

Amúgy az ilyen húzásaidért veszélyeztetésért simán feljelenthetnek gondolom anyósod fia elsők között lenne ha kórházba küldted volna az aljas kis húzásaiddal anyóst aki ha tetszik ha nem segített neked. Ja hogy nem szívesen? Ki tudja miket csináltál vele előtte amiről szépen hallgatsz. Figyi ha csak a fia boldogságáért teszi akkor azt ugy veheted hogy érted teszi mivel elvileg te vagy a fia boldogsága de a bemutatkozod alapján a fia átka vagy inkább.

2020. okt. 20. 03:10
 16/57 anonim ***** válasza:
90%

Igen ez az "anygailag segít, munkát talált neked" de " ha éhen halna a fia sem érdekelné " pöttyet paradoxon.

Szerintem veled van irtózatos baj, ne haragudj. Amúgy fél éve ismered de egy hónapja "személyesen "? Ergo 1 hónapja ismered..vagy csak azt hiszed ismered. (Volt oka a párodnak, hogy az előtte lévő 5 hónapban ne mutasson be) . Plusz ha jól sejtem elég fiatal vagy, de 7 "vendéglátásban dolgoztál" ebből én azt szűröm le, hogy igencsak összeférhetetlen típus vagy. És igen, a pároddal veszett össze, de téged szapul..valamiért azt hiszem miattad volt az a veszekedés,hogy a kicsi fia kaparjon már össze több észt, mint ami egy hintalónak van és rakjon ki téged a retkes huzatos francba. Csak reméli az ember, hogy meg is teszi, te kis alulkvalifikált flaszter-primadonna..

2020. okt. 20. 03:18
 17/57 anonim válasza:
92%

" Én szeretek dolgozni, de ott egyszerűen nem voltam szimpatikus."

Ne csináld már! Nem voltál szimpatikus? Hogy lehet ez? :O

2020. okt. 20. 05:40
 18/57 anonim ***** válasza:
22%
Semmit. Simán úgy kell tenni, mintha nem létezne.
2020. okt. 20. 06:07
 19/57 anonim ***** válasza:
83%

Ha egy hónapja ismer, akkor nem az anyósod, hanem a barátod anyja.

Majd ha ESETLEG elvesz a barátod, akkor lesz anyós...

2020. okt. 20. 09:30
 20/57 A kérdező kommentje:

Ó mintha az anyósról írtátok volna mindenzt. 😌

Azt hiszitek nem ültem le vele?

Annyira önző, hogy csak magát látja és hallja 😄

Nyugalom. Semmilyen allergiája nincs. Nem is értem, honnan veszitek 😂😂😂

2020. okt. 20. 10:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!