Miért kell fogdosni?
Sziasztok
Férjemmel 6 éve vagyunk együtt,most várjuk az első babát, már 2 hónapos terhes vagyok.
A helyzet az,hogy nagyon rossz számomra,hogy a pocakomhoz akarnak hozzáérni és ha azt mondom,hogy légyszíves ne,akkor még ő van megsértődve és én vagyok a bunkó.
Nagyon sok a rosszullét, hányinger, hányás, szorulás, álmatlanság,ingerült vagyok és egyszerűen idegesít ha 6an közelítenek felém.

Dehogy vagyok fogyatékos csak anyós úgy érzi felsőbbrendű es mivel szült két gyereket jobban tudja és irányítani akar,de nem fogom engedni
Örülök ha tanáccsal lát el,de ez már túlzás
El tudom dönteni magamtól is mikor mit csinálok

Anyós az anyám mama ismerősök barátnők akarják állandóan fogdosni
Jönnek látogatóba se szia se hogy vagy egyből ugranak a hasamra
Mindenkivel jó a kapcsolatom
Eddig senki nem volt ilyen csak amióta bejelentettük a baba dolgot

Biztosan allati jol el tudod donteni egyedul mit akarsz es raadasul azt is teheted amit akarsz olyan jol kezeled a korulotted levoket hogy az orulet. Csak igy tovabb! Priman eldontotted :D azt teszel amit akarsz. Sajat akaratod van es nem ernek hozzad ha nem akarod. Nem mondjak meg hogy mit csinalj. Ugyes vagy.
Ja...nem..
👌 Olyan jot szorakoztam ezen. Tetszik!! A helyedben leszārnam a csaladi beket es ajtot se nyitnek. De te senkit se akarsz megbantani. Es babukent fogsz elni. Agyadat muttesd ki meg a szules elott. Miert is gondolkoznal?? Anyos majd gondolkozik helyetted is. 😂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!