Miért kell fogdosni?
Sziasztok
Férjemmel 6 éve vagyunk együtt,most várjuk az első babát, már 2 hónapos terhes vagyok.
A helyzet az,hogy nagyon rossz számomra,hogy a pocakomhoz akarnak hozzáérni és ha azt mondom,hogy légyszíves ne,akkor még ő van megsértődve és én vagyok a bunkó.
Nagyon sok a rosszullét, hányinger, hányás, szorulás, álmatlanság,ingerült vagyok és egyszerűen idegesít ha 6an közelítenek felém.

Én ezt nem is értem, 2 hónapos terhesen még mit fogdosnak??
Én mondjuk 8 hónaposan se fogtam senkiét, de ennyi idősen meg nem is értem kinek jut eszébe.
Természetesen utasítsd el és szokj hozzá a konfrontációhoz, anyaként lesz benne részed párszor.

a fogdosással a szeretetüket akarják kifejezni, ugyanis a gyermek az áldás.
A fogdosók sem rossz emberek és velük is meg lehet beszélni ezt normálisan és akkor majd abbagagyják.
Kismamaként érzékenyebb vagy ezért saját magadfelé is legyél türelmesebb.
Sok boldogságot,gyönyörű időszak vár rátok.

"a fogdosással a szeretetüket akarják kifejezni" Nem értem. Mit, hogyan?
"A fogdosók sem rossz emberek" De, azok. Nekem eszembe nem jutna a sznúkerbajnok hüvelykujját vagy Lékó Péter koponyáját simogatni. Pedig ők is áldottak a tehetségükkel.
"és velük is meg lehet beszélni ezt normálisan" De hát nem is viselkednek normálisan! Ráadásul egy átlagosnál érzékenyebb emberrel. Akkor miért tegyen a várandós plusz erőfeszítést a normalitásért?

15ös vagyok
én a kérdezönek válaszoltam nem a kommentelőknek. Nem baj ha nem értitek amit mondani akarok,gyerekkel a hasában csak megnyugtatás az ami használ egy nőnek nem parákkal kell telepakolni szerencsétlent hogy ezt ne csináld meg x,y milyen labilis, horrorsztorik stb stb.
Ő gyereket fog szülni a világra,támogatni kell nem ilyesztgetni h jaj nekem is milyen xar volt ez meg az. Ezzel semmire se megy csak feszültebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!