Miért kell fogdosni?
Sziasztok
Férjemmel 6 éve vagyunk együtt,most várjuk az első babát, már 2 hónapos terhes vagyok.
A helyzet az,hogy nagyon rossz számomra,hogy a pocakomhoz akarnak hozzáérni és ha azt mondom,hogy légyszíves ne,akkor még ő van megsértődve és én vagyok a bunkó.
Nagyon sok a rosszullét, hányinger, hányás, szorulás, álmatlanság,ingerült vagyok és egyszerűen idegesít ha 6an közelítenek felém.

Szerintem extra gáz, ha fogdossák a hasad, csak mert várandós vagy (meg amúgy is az lenne, ha nem lennél!). A te tested, te hozod meg a döntést, hogy ki érhet hozzá.
Velem egyszer (ha lehet) még kínosabb dolog történt. Én első sorban alhasra hízom, ha hízom, ott is puffadok fel először. Olyan időszakom volt épp, ahol tényleg feljött 1-2 kiló, de nem volt vészes, vagy legalábbis úgy gondoltam. Egy kollégám egyik reggel hatalmas vigyorral odatoppant elém, megfogta(!) a hasam két kézzel és azt kérdezte, hogy "Csak nem????". Nyilván nem voltunk olyan viszonyban hogy fogdoshasson. Én meg néztem rá értetlenül, megrökönyödve és mondtam, hogy "Nem, csak sokat ettem az utóbbi időben." Erre ő kötötte az ebet a karóhoz, mondta, hogy Deeeeeee, ő látja ám az ilyet. Ezután kb még 2 évig terjesztette, hogy terhes vagyok, csak nem akarom nagy dobra verni.
Ez kb 4 éve volt és azóta se sikerült teherbe esni...

2 honaposan még nem is kellett volna közhírré tenni, azzal is időt nyertél volna. Majd legközelebb. 😉
Boldog babavarast! 👶
Remélhetőleg egyre könnyebben viseled majd.

Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi a franc készteti az embereket arra, hogy egy várandós nő hasát fogdossák? (És ezt nem a férjére értem, hanem a többi emberre.) Soha az életben nem fogom megértni, hogy ez miért jó.
Teljesen megértelek Kérdező, ha zavar téged, akkor nyugodtan állj ki magadért. Aki ezen megsértődik, annak az agyában bajok vannak. Te se fogdosod az ő testüket, akkor ők miért.. istenem, agyhalál.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!