Miért kell fogdosni?
Sziasztok
Férjemmel 6 éve vagyunk együtt,most várjuk az első babát, már 2 hónapos terhes vagyok.
A helyzet az,hogy nagyon rossz számomra,hogy a pocakomhoz akarnak hozzáérni és ha azt mondom,hogy légyszíves ne,akkor még ő van megsértődve és én vagyok a bunkó.
Nagyon sok a rosszullét, hányinger, hányás, szorulás, álmatlanság,ingerült vagyok és egyszerűen idegesít ha 6an közelítenek felém.

20as, tehát ha valaki kirabol egy fogyatékost, akkor kezdjük el mondani hogy milyen jó is h kirabolták, nehogy megbántsuk szegényt és stresszeljük?!
Durva példa, de egy kismama igenis kiszolgáltatott helyzetben lehet, akkor ne kezdjük már el a többit védeni...
Ha neki nem fér bele, akkor hadd döntse már el ő..
Nem azt kérdezte, hogy hagyja-e, hanem hogy miért jó másoknak. Miért is ő legyen a türelmes?!

Köszönöm a válaszokat
A másik dolog ami irritáló számomra az,hogy mindentől tiltani akarnak
Pl nem vezethetsz
Nem ihatsz ezentúl egy pohár bort se
A férjeddel nem megettek el hétvégén kirándulni
Ügye már felmondtál a munkahelyen
Nem mehetsz el vásárolni
úgy kezelnek mint valami hímes tojást
És ha nekem jólesik,hogy elmegyek sétálni és bevásárolok

27-es: De nem idegenektől és ismerősök között se akárkitől és nem akárhogyan.
Sokan magas ívből tesznek a kisbaba érdekeire, ha a másik oldalon a babaillat és a puha bőr van. Össze vissza fogdossák (mosatlan kézzel), puszilgatják, nem érdekli őket, hogy a gyerek immunrendszere még nem fejlett. Erre szokták mondani, hogy majd megedződik! Igen, meg fog. Idővel. De ha 5 ember 5 vackot ragaszt rá, főleg ilyen taknyos, vírusos időszakban, akkor az már komolyan veszélyes lehet a kicsire. Volt már olyan, hogy anyósra kellett rászólni, hogy mosson már kezet, mielőtt a három hetes unokához nyúl. ..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!