Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért kell fogdosni?

Miért kell fogdosni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Férjemmel 6 éve vagyunk együtt,most várjuk az első babát, már 2 hónapos terhes vagyok.

A helyzet az,hogy nagyon rossz számomra,hogy a pocakomhoz akarnak hozzáérni és ha azt mondom,hogy légyszíves ne,akkor még ő van megsértődve és én vagyok a bunkó.

Nagyon sok a rosszullét, hányinger, hányás, szorulás, álmatlanság,ingerült vagyok és egyszerűen idegesít ha 6an közelítenek felém.

2020. szept. 19. 20:25
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
88%

20as, tehát ha valaki kirabol egy fogyatékost, akkor kezdjük el mondani hogy milyen jó is h kirabolták, nehogy megbántsuk szegényt és stresszeljük?!

Durva példa, de egy kismama igenis kiszolgáltatott helyzetben lehet, akkor ne kezdjük már el a többit védeni...

Ha neki nem fér bele, akkor hadd döntse már el ő..

Nem azt kérdezte, hogy hagyja-e, hanem hogy miért jó másoknak. Miért is ő legyen a türelmes?!

2020. szept. 19. 23:45
 22/41 anonim ***** válasza:
88%
Ösztönös tevékenység. Utasítsd vissza, ha zavar!
2020. szept. 20. 00:31
 23/41 anonim ***** válasza:
92%
Végy példát Martina Hillről [link]
2020. szept. 20. 00:32
 24/41 anonim ***** válasza:
88%
Amikor én terhes voltam, és már jó nagy hasam volt, nekem is mindig fogdosni akarták, hogy gratula, milyen szép poci stb. Én is utáltam, és legtöbbször sikerült is kivédenem, hogy fogdossanak. Volt, hogy mérgemben megkérdeztem, hogy miért az én hasamat fogdossák? Miért nem tapogatják meg a férjem nemiszervét, végül is annak köszönhető, hogy nagy a hasam.. Ezen mindig úgy meglepődtek, hogy a fogdosás elmaradt. AMikor láttam, hogy valaki a hasam felé közeledik, már mondtam is: Előbb a férjem farkának adjanak pacsit.. ez bevált egyébként..:)
2020. szept. 20. 00:44
 25/41 anonim ***** válasza:
5%
Ő legalább némelyiknek még örülne is.
2020. szept. 20. 03:39
 26/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

A másik dolog ami irritáló számomra az,hogy mindentől tiltani akarnak

Pl nem vezethetsz

Nem ihatsz ezentúl egy pohár bort se

A férjeddel nem megettek el hétvégén kirándulni

Ügye már felmondtál a munkahelyen

Nem mehetsz el vásárolni

úgy kezelnek mint valami hímes tojást

És ha nekem jólesik,hogy elmegyek sétálni és bevásárolok

2020. szept. 20. 05:48
 27/41 anonim ***** válasza:
5%
Nem a te hasadat akarják megtapenolni, hanem a gyereket megsimogatni (egyelőre) a hasadon keresztül. Majd ha kibújik, akkor is egy csomóan meg akarják majd simogatni. És minél kisebb egy baba, annál inkább nagyon is kell neki a testi érintés.
2020. szept. 20. 06:24
 28/41 anonim ***** válasza:
93%

27-es: De nem idegenektől és ismerősök között se akárkitől és nem akárhogyan.

Sokan magas ívből tesznek a kisbaba érdekeire, ha a másik oldalon a babaillat és a puha bőr van. Össze vissza fogdossák (mosatlan kézzel), puszilgatják, nem érdekli őket, hogy a gyerek immunrendszere még nem fejlett. Erre szokták mondani, hogy majd megedződik! Igen, meg fog. Idővel. De ha 5 ember 5 vackot ragaszt rá, főleg ilyen taknyos, vírusos időszakban, akkor az már komolyan veszélyes lehet a kicsire. Volt már olyan, hogy anyósra kellett rászólni, hogy mosson már kezet, mielőtt a három hetes unokához nyúl. ..

2020. szept. 20. 07:06
 29/41 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, a "Nem ihatsz ezentúl egy pohár bort se"-ben igazuk van. Minimális mennyiségű alkohol is károsítja a baba idegrendszerét.
2020. szept. 20. 08:56
 30/41 A kérdező kommentje:
De alapból se iszok alkoholt.semennyit
2020. szept. 20. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!