Miért nem szeret a vőlegényem testvére? (többi lent)
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, a vőlegényem 28. 3 éve vagyunk együtt és az egész családja az elejétől fogva elfogadott és megszeretett a testvérét kivéve (26 éves lány) Kedves velem mindig de érzem, hogy ez nem őszinte és amikor nincs jó kedvében tud nagyon megbántani.
Most egy hónapja együtt is lakunk a szüleivel és a testvérével mert vettünk lakást hitelre ami 1-2 héten belül kész lesz és oda fogunk költözni és a szülei mondták, hogy erre az 1-2 hónapra menjünk hozzájuk, hogy ne keljen az albérletet is fizetni. (a saját szüleimhez nem mehettem mert külföldön laknak) Kellemetlen, hogy a lábuk alatt vagyok nekik, és igyekszem mindenbe segíteni, bevásárlolni, takarítani, főzni és a szülei tényleg szuperek velem de a testvére egyszerűen nem szeret. Pedig semmivel se bántottam meg. Ez miért lehet?
Hagyjuk szerintem... sajnálatos hogy nem érti senki a mondanivalómat a testvéri szeretetről! Csak a szimpatikus szóba kötözködik mindenki. A többit meg sem halljátok.
Nem is érdekel, azt csinál mindenki amit akar....
2020. szept. 11. 11:33
22/24 anonim válasza:
De nem minden testver szereti egymast ertsd mar vegre meg. Parom es novere se szeretik egymast de nem is utaljak. Mint embert tisztelik egymast es ezzel be is zarult. Ezert vagyunk minden ertelemben tavol. Es ezert nem lesz jo sogornoi viszonyunk se soha mivel az occset se szereti. De neked a testver=szeretet..
2020. szept. 11. 11:46
23/24 anonim válasza:
#21 Nem azzal van baj, ha kéttanús esküvője van valakinek, főleg, hogy írtad, hogy anyukádnak nincs vele baja, anyósod véleménye meg nem érdekel. Itt azt nem értem, hogy 16-os válaszoló a kérdező párjának nővére miatt ajánlotta a kéttanús esküvőt, vagyis ne azért zárja ki a szülőket, mert eleve így akarta, hanem azért, hogy ne legyen ott egy lány, aki egyébként eddig se volt bunkó hozzá, csak nem akar vele haverkodni? Emiatt nincs értelme lemondani egy nagyobb esküvőről, ha azt akarnak.
2020. szept. 11. 12:38
24/24 anonim válasza:
Na ugy ertheto ahogy irtad. Nem azert ajanlottam a 2tanusat. Csak ugy. Nyilvan nem akarom h a parom anyja szetbogje a szemeit mikor megtudja h mi van utolag tehat nem kivanok rosszat DE nem o miatta fogom attervezni az eletemet sem..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!