Tényleg ilyen gyakori, hogy anyós akarja megmondani hány gyerek legyen?
Van egy 6 éves kislányom és egy 2,5 éves kisfiam. Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy szeretnénk még egy babát és amikor a kicsi betölti a 2 évet próbálkozunk harmadikkal. Nyilván a folyamatot nem mondtuk el senkinek. Amikor sikerült teherbe esnem a 8.héten elmondtuk a családnak.
Az anyósom kibirult, hogy minek még egy gyerek, amikor már van egy fiú meg egy lány és ez így tökéletes, és hogy inkább vetessük el, mert hogy 3 gyereknek semmi értelme.
A legdurvább ebben az, hogy 2 barátnőm is azt mondta, hogy az anyósuk ugyan így kiakadt, hogy van e v nincs e még gyerekük, valamint anya is mondta, hogy nagymamám nem szólt hozzájuk 3 hétig amikor kiderült, hogy ikreket vár (a 2 öcsém) és mindkettőt megtartották amikor már volt 3 gyerekük. Nem értem ezt...
Bocsi elküldtem, szóval szedercsíra állapotú sejtcsomót pici babának hív és összeesik, ha valaki nem tartja meg.
Szerintem ez is abszurd.
Hát ezaz, attól hogy valaki akarja attól még nem ezt jelenti, hogy gyerek.
Az anyósnak semmi köze hozzá, de nem gyilkos, hanem bunkó kotnyeles vén hülye.
Amúgy igen, ez gyakori dolog, de ez korosztályos probléma
Mama idejében megszólták, aki úgy szült harmadikat, hogy két különböző nemű gyereke volt. Mindig azt hallgattuk, hogy minek szüli.
Az nem jóléti világ volt.
Nekem annyit mondtak, amikor terhes voltam, hogy ő neki nem kellene, kikapartatná. Én meg megmondtam, hogy én nem tervezem megszakíttatni a terhességet, vártuk már egy ideje.
Innentől kezdve a téma le volt zárva.
27: és ez indok arra, hogy kapartassa el?
Amúgy nem tudom, hogy én milyen UFO családban élek, de felénk a rezidens nagyszülők egymást verik minden óráért, amit az unokákkal tölthetnek. És ismerősi körben is inkább ez szokott a "probléma" lenni. Inkább a GYIK-on látom ezt, hogy a nagyszülőnek borzalmas teher az unoka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!