Tényleg ilyen gyakori, hogy anyós akarja megmondani hány gyerek legyen?
Van egy 6 éves kislányom és egy 2,5 éves kisfiam. Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy szeretnénk még egy babát és amikor a kicsi betölti a 2 évet próbálkozunk harmadikkal. Nyilván a folyamatot nem mondtuk el senkinek. Amikor sikerült teherbe esnem a 8.héten elmondtuk a családnak.
Az anyósom kibirult, hogy minek még egy gyerek, amikor már van egy fiú meg egy lány és ez így tökéletes, és hogy inkább vetessük el, mert hogy 3 gyereknek semmi értelme.
A legdurvább ebben az, hogy 2 barátnőm is azt mondta, hogy az anyósuk ugyan így kiakadt, hogy van e v nincs e még gyerekük, valamint anya is mondta, hogy nagymamám nem szólt hozzájuk 3 hétig amikor kiderült, hogy ikreket vár (a 2 öcsém) és mindkettőt megtartották amikor már volt 3 gyerekük. Nem értem ezt...
Utolsó, ha szted normális, hogy anyós közli, hogy vetesd el a pici babát aki már benned van komoly problémáid vannak. Jézusom.
Első: hidd el egy percig se foglalkozom ezzel, csak erre a kijelentésre azért picit megáll a szív.
Engem nem érdekelne, hogy ezt mondja. Elkönyvelném, hogy egy tróger gyökér és annyi.
Szerintem az se százas, aki kb infarktust kap, ha meghallja az abortusz szót.
Nem kell vele foglalkozni és kész, de emiatt lelki sebeket elszenvedni túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!