Engednéd, ezek után, hogy a volt apósod találkozzon a fiaddal?
A családsegítő központban kérnék tanácsot, jelezném, hogy
ellenem és a születendő testvére ellen akarja nevelni a saját fiamat, és
nem szeretném, ha a fiamat lelkileg összetörné.
Kellenek a tanúk.
Kérhetsz távoltartást is.
Hat, azért a 8 évvel későbbi hazassagkotes nem olyan durva dolog, hogy átkozodni kelljen. Láttam itt már gyakorin özvegyasszonyt, aki két hónappal a ferje halála után már azzal volt elfoglalva, hogy mit szólnak majd az emberek az új bekoltozo kanhoz 😂. De ö annyira gyaszolta a ferjet két hosszú hónapig.
Szoval, én egyszer beszélnek volt apossal, elmondanam neki hogy mi lesz a viselkedése kovetkezmenye ha nem változtat, aztan ha nem változik, úgy tennék ahogy elmagyaraztam neki.
Fiad mennyire szereti a papát? Mert ha eltiltod, lehet azzal teszel a gyerekben kárt.
Én elmondanám a drága bácsinak, hogy ezek a feltételeim, ha ez megfelel unokázhat, ha nem akkor felejtse el a gyereket.
Ha belenyugszik, ababhagyja ezt a viselkedést, akkor engedném továbbra is.
Ha nem, akkor gyámügy, ott elmondanám a szitut (én ezt elmulasztottam, csak azért írom le, mert nálunk egyeb okokból anyós lett eltiltva, és a bíróságra ment, lathatást ítéltek meg neki, de ha a gyámügy be lett volna vonva, nem kapta volna meg)
Illetve a fiad annyira nem kicsi már, talán megértené, hogy a papa így meg így viselkedik, ezt meg azt mondja anyára meg a tesóra, így most egy darabig, míg a papa át nem gondolja, nem találkoznak.
Te pedig nehogy okold magad emiatt. Régen volt már az ami az apukájával történt. Örökké nem élhetsz egyedül, jogod van újrakezdeni. (Nekem pl anya apa halála utan masfél év után jött össze nevelőapámmal, senki sem vádolta emiatt)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!