Hogy tudnék a párommal megbeszélni az anyósommal kapcsolatban egy dolgot úgy, hogy ne sertésem meg?
Köszönöm azoknak az illetőknek, akik normális válaszokat adtak. Nem pedig kötözködni kezdtek. Én nem kezdtem utána olvasni, hogy haszonélvező, vagy tulajdonos lehet-e ugyan az... Így ami lett mondva, én azt írtam. Se nem tettem hozzá, se nem vettem el belőle.De nem is az volt a kérdés, ahhoz képest volt aki azon lovagolt... Lényegtelen. Kicsit bánom is, hogy őszintén leírtam ami bánt és van aki csak kötözködni van itt. Meg ne itt panaszkodjak... Hmm. Tudtommal azért van ez az oldal, hogy szinte bármivel kapcsolatban lehet tanácsot kérni?! Mivel konfliktus kerülő vagyok, ezért szerettem volna tanácsot kérni,hogy közelítsem meg sértés nélkül a dolgot,sosem tudni ki járt hasonló helyzetben és ő, hogyan rendezte végül.
Akiktől kaptam tanácsot, nagyon szépen köszönöm és fogadok meg belőlük!
Kerdezo!
Arra próbáltam meg felhívni a figyelmedet a haszonélvező és a tulajdonos nem lehet ugyanaz kommentekkel, hogy hazudnak neked. HAZUDNAK NEKED. Komoylan kell neked egy ilyen kapcsolat, ahol 1,anyose a tulajdonjog vagy a haszonélvezet az ingatlanon, 2, hazudnak neked 3, a párod xarik rád?
37-es: állj már le a tulajdonos-haszonélvezö témával, mert ebben az esetben teljesen lényegtelen.
Ami számít, hogy a kérdezö párja NEM tulajdonos és NEM haszonélvezö, a szülök meg legalább is tulajdonosok, azaz övék a lakás.
38!
De, lényeges, mivel ebből kiderül, hogy HAZUDNAK a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!