Hogy tudnék a párommal megbeszélni az anyósommal kapcsolatban egy dolgot úgy, hogy ne sertésem meg?
A partnerednek már rég le kellett volna állítania az anyját. Vagy őt nem zavarja, hogy bármikor besétálhatnak akár idegenek is a személyes életterébe?
Én biztosan befejezném a költekezést, hiszen semmi közöd az ingatlanhoz, olyan szinten nem tisztelnek, hogy bármikor a nyakatokra viszik a számotokra idegen barátjaikat. Én inkább elkezdenék kiadó lakást keresni, de gyorsan.
Na, akkor mivel nem megy az értő olvasá s, megegyszer: Csak halkan jegyzem meg, hogy a tulajdonos és a haszonélvező nem lehet ugyanaz a szemely, úgyhogy vagy te kamuzol, vagy ők.
Magyaran ha te sz igazat mondod, ők kamuznak. Ebből a családból én nem kérnék
Nagyon sajnállak, ez elfogadhatatlan!
Mi az, hogy átmegy a nő?? Vágnám ki a fenébe. Dobd ki te is a fenébe, kit érdekel, ha megsértődik? Max nem jön oda.
A másik opció valóban a szexuális segédeszközök elöl hagyása. Hidd el, nem menne, ha guminőt meg vibrit talál.
24!
A saját ingatlanodra nem tehetsz magadnak haszonélvezeti jogot. Már kétszer is leírtam, hogy a haszonélvező és a tulaj nem lehet ugyanaz a személy. Valaki hazudik a történetben.
"Mi az, hogy átmegy a nő?? Vágnám ki a fenébe. Dobd ki te is a fenébe, kit érdekel, ha megsértődik? Max nem jön oda."
A fö gond az, hogy a lakás NEM a kérdezö párjáé, hanem az anyósé! Ha "kidobják", akkor mehetnek a lakásból!
Költözés. De lehet inkabb sátrat vernék valahol,inkabb mint ez🤔
Na de ha a parod nem akar menni az gáz. Anyuka ugy rángatja ahogy akarja. Ha el is mennétek akkor is neki ugrálna de ne legyen igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!