Hogy tudnék a párommal megbeszélni az anyósommal kapcsolatban egy dolgot úgy, hogy ne sertésem meg?
3.kommemtelő.
Köszönöm a választ.
Nekem eszembe sem jutott volna az, hogy válásra gondoljak,ha ők nem jönnek azzal, hogy azért kell az anyósom nevén lenni a háznak, mert ha külön mennénk, nehogy illesse az embert valami is. (Ha más lenne a párja, akkor is. Nem ellenem irányul) Már ez is kiakasztott, nem így indul neki az ember az életnek normál esetben,hogy arra gondoljon, mi lesz ha.
Csak persze, hogy így joggal felmerül bennem, hogy én a lakásra költött pénzemet most kidobálom, ha bármi lenne részéről???!? Én magamban teljesen biztos vagyok, hogy a párommal szeretném leélni az életem. De függni senkitől nem szeretnék!! Azt szeretném, ha közös lakásunk lenne. Soha nem élősködtem senki. Kérdésedre a válasz. A haszonélvezeti jog is az anyósomé. Szóval minden.
Nem tudom, én ilyen körülmények között és ilyen feltételekkel biztos nem laknék ott, és inkább keresnék egy albérletet. A probléma inkább ott van, hogy úgy tűnik, a párodnak ez így kényelmes és ő viszont nem nagyon akar kimozdulni ebből, valószínűleg anyós is duruzsol neki rendesen.
Sztem ez alapvetően egy hatalmi játszma, és anyósod nagyon élvezi, hogy nyeregben lehet és orrotoknál fogva vezethet titeket, mindamellett, hogy persze nektek kell lekötelezettnek érezni magatokat. Pont emiatt a függő viszony miatt tényleg próbálj meg a pároddal beszelni és költözzetek.
Minden kiadásról, amit te fizetsz, tedd el a számlát, akkor bizonyítani tudod, hogy mennyit költöttél rá.
(Mellékesen, ha a lakás a párodra lenne iratva, akár adásvétellel, akár ajándékként, nem számit soha közös szerzeménynek, azaz válás esetén akkor sem járna neked semmi az általad ráköltött összegen felül)
A pároddal meg beszélj, hogy vagy nektek legyen jogotok a lakást használni, vagy költözzetek máshová, ahol van privát életetek.
A hülye tippek meg (vibrátor, meztelenség, stb) szerintem csak téged járatna le az idegenek elött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!