Egoista, narcisztikus anyost hogy lehet elviselni?
Figyelt kérdés
Elegem van már anyosombol nagyon. Folyamatosan meghazudtol a ferjem elott, önző módon csak a saját dolgai erdeklik. Pl sose tudom befejezni a mondanivalomat, mert o kozbevag es minden sztorihoz tarsitja az o sztoriait. Az en családomat semmibe nezi, nem is mindhatok roluk semmit, mert akkor az o agya azon kattog hogy mivel uberelje. Pl ocsemnek most volt a diplomaosztoja es erre anyos reakcioja, hogy az o fianak 3 diplomaja van es a legjobb tanulo volt az egész megyeben. Vegig se mondhatok semmit, bezzeg ha en nem hallgatnam vegig, verig lenne sertve. Mamam beteg volt nagyon, magam alatt voltam hetekig, erre eljott hozzank es az o hulyesegeit kellett hallgatnom. Nem vagyunk joban az o masik fiaval es megis folyamat rola beszel. Szeretem a ferjem, de ezt az asszonyt h lehet elviselni hosszabb távon?2020. aug. 8. 10:58
21/24 anonim válasza:
Juj, amit a 1o-es írt, olyat már nem egyet hallottam én is..
Cserelj zárat és beszéld meg a ferjeddel, hogy ez nem normális, hogy az anyjának kulcsa van hozzatok, képzeld el mit csinálhat nálatok, amikor dolgozni vagytok?!?
23/24 anonim válasza:
Mintha az én anyósomról írnàl.... Ő is a legtökèletesebb, neki mindenből jobb van, a legjobb tanuló volt, a munkahelyèn ő volt a mindenható holott csak egy mosodàs volt a kórházban. Ha beteg vagyok ő betegebb, naponta legalább hàromszor kapja el a covidot, mikor apukàm haldoklott, neki jobban fájt a hasa... Én már ezt ezt bunkó módon kezelem, beszèlgessen vele a fia, ha jön nekem pont dolgom van, nem lehet beszèlgetni ilyennel, és nem is akarok.
24/24 anonim válasza:
Az én anyósom dettó. Mindenre rátromfol, mindenre van saját sztorija=hazugsága.
Mindezt racsítva, visítva közli, emberi hangja sosem volt.
Amúgy is szaŕ ember, plusz meg ez is. Kibírhatatlan. Lehetetlen vele egy társaságban meglenni.
Beszólogat, leszól mindenkit, mindenhez is jobban ért.
Utálom. Meg jó, hogy a fia a férjem le tudott válni róla.
Kérdező én nem maradnék meg egy ilyen férj mellett, szerintem dugnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!