Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Folyton beszólogatnak, mégis...

Folyton beszólogatnak, mégis hogy vágjak ehez jó pofát?

Figyelt kérdés
A család most fogja először látni a kisunokát aki már jócskán el múlt fél éves. Egyedül utazok HAZA a gyerekkel, anyósék nem messze laknak a szüleimtől. Számomra magától érthető hogy a haza az a szüleim házát jelenti, ahova szeretettel várnak bármikor bármennyi időre. A párom szülei kérdezték, hogy oda megyek e náluk a gyerekkel meg hányra érek oda, mondtam hogy természetesen HAZA megyek, erre jól le szidnak hogy mégis hogy képzelem én ezt, felejtsem el végre honnan mentem férjhez mert nekem már semmi közöm a szüleimhez. Hát normális az ilyen? És ez már nem az első hasonló jellegű beszólás az ő részükről. Egyszer évente megyünk haza. Az ők részükről teljesen mostoha a bánásmód velem szemben, sőt már a párommal szemben is. Csak akkor vagyunk jók ha hasznot látnak belőlünk. Ennek ellenére el akartam minél gyakrabban vinni hozzájuk a kicsit, mégis unokájuk, meg szüleim amugy is dolgoznak hétköznap, de ezek után, csak akkor lássák ha ők jönnek. Szerintetek jogos a felháborodásom?
2020. aug. 6. 07:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

#20 viszont a kérdező szüleitől sem várható el, hogy mindenkit vendégül lássanak.

Azért szoktak a hazautazók menni. Olyankor általában ott esznek a vendégségben stb.

2020. aug. 6. 14:00
 22/27 anonim ***** válasza:
79%

Hol olvastad hogy elvárható? "egy ebédre ha szüleidnek is megfelel" ezt írtam. Nem azért szokták menni hanem azért mert a többiek elvárják. Minden ismerősöm emiatt panaszkodik. Persze lehet helyzetfüggő is de most nem arról beszéltem hanem általánosságban.

De visszatérve a kérdéshez szerintem teljesen jogos a felháborodás.

2020. aug. 6. 14:40
 23/27 anonim ***** válasza:
55%

"Én nem akarok megbántani senkit, de szerintem tévedésben vannak azok akik elvárják hogy a hazauzazó ember(pláne egy babával utazni nem egyszerű) legyen az aki a hosszú

út után körbe menjen rokonlátogatástra. Mert ha ő képes arra hogy több száz kilométerről hazautazik oda- vissza, akkor vegyék már a rokonok ebben az (ebetben az anyós) a fáradságot hogy átmegy hozzájuk. "

2020. aug. 6. 15:06
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

"ha ő képes arra hogy több száz kilométerről hazautazik oda- vissza, akkor"

akkor nem olyan nagy feladat meglátogatni mindkét nagyszülőt, akik ott vannak városon belül, vagy egy-két város távolságra egymástól... nemakarásnak nyögés a vége

2020. aug. 6. 15:09
 25/27 anonim ***** válasza:
76%

Attól hogy direkt félreértelmezel mindent

em lesz jobb. Nem azt írtam hogy minden esetben. És azt is írtam hogy helyzetfüggő is a dolog. Plusz nem is azt írtam hogy nem mehet át a babával, hanem azt hogy azok után hogy bunkó paraszt volt anyós egyáltalán miért menjen?

És szerintem nem engem kell meggyőznöd hogy ebben az esetben mennyire bunkó vagy nem bunkó a nagyszülő. Szerintem az volt. Úgyis a kérdező fogja eldönteni hogy átmegy-e hozzájuk.

2020. aug. 6. 15:53
 26/27 anonim ***** válasza:
67%

Ekkora feneket keríteni, ennyinek...

Aki bunkó, ahhoz nem kell menni s akárkiről legyen szó...vagy normális emberhez méltóan viselkednek vagy sose keressenek...

2020. aug. 6. 19:42
 27/27 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem megyek már apósomékhoz, így nem viszem a gyerekeket. Nincs eltiltva tőlük, de nem érdeklik az unokái. A párom se akar oda menni, neki sem tetszett, ahogy az új asszonyka megállás nélkül beszólogatott mindenkinek, pofákat vág és jól kioktat. Hazudik a hátad mögött, kitalál dolgokat és nonstop sajnáltatja magát. Kb egy 2 éves érzelmi intelligenciájával rendelkezik. Jövő hónapban szeretnénk megkeresztelni a kisebbik gyerekem, és párom húzta a száját, hogy hívja meg az apját a felesége nélkül. Mondtam neki, hogy komplett idióta, ha eljön az a nő. Nem csak nekünk ugatott be, hanem az én családomnak is. Hozzáteszem úgy, hogy nem ismeri őket, csak látásból.
2020. aug. 8. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!