Kérjek bocsánatot az anyósomtol?
Összevesztunk, mert már sokadszorra teljesen máshogy adta elő a dolgokat, mint ahogy voltak. Megmondtam neki, hogy ez nekem nem tetszik, erre mondott rám mindenfélét, elővette, ami nem tetszik neki bennem, így én is belementem... Mondott olyanokat, ami igencsak sok volt sztem, mégis a fiával üzenet, hogy addig nem lesz béke, míg én bocsánatot nem kérek. Sokáig csak nevettünk azon a férjemmel, hogy ha mondok neki valamit, teljesen máshogy állítja be, de most ár elegem lett. A férjem meg teljesen meg van zuhanva, hogy mi lesz így a családjával?!
Van egyébként egy 3 éves kislányunk.
Én sem akarok vitát, de ezt az üzenetet soknak érzem, hogy akkor csendesedik a vita, ha én összehúzom magam.
Ti mit tennétek?
Lenyelnétek a sérelmeket a békéért?
Sajnos mivel felmerult benned mar ez a kerdes, hogy kerjel e bocsanatot anyosodtol, igy aludj ra meg kettot es igen legkozelebh ha talalkoztok mondj egy semleges bocs mama multkor nagson felhuztam magam epp menstrualtam is. Aztan lepj tovabb.
De ezutan en ritkitanam vele a talalkakat es mindenfele uruggyel, amik nem tul atlatsuoak lemondanam a hozza valo latogatast. Ha megis elmennek tuntetoleg a sajat gyerekemmel foglalkoznek vagy ha o lefoglalja mondanam rettento fontos telefont kell elinteznem es elvonupnek fel orara majd visszajonnek es mondanam bocs ineulnunk kell haza legjobb barinommel ez vagy az tortent kell segitenem.
Tehat bocs keres de nem oszinten es utana a leheto legnagsobb tavolsagtartas. Az iylenek ugyse valtoznak meg. Ferjed viszont l3galqbb nem erezne roszzul magat.
Nem kérnék bocsánatot. Számomra elfogadhatatlan, hogy valaki megbánt, majd egy másik emberrel üzenget nekem, és elvárja, hogy én kövessem meg őt. Másrészt régóta a begyében lehetsz, mert ha így rád tudta ömleszteni a sérelmeit, ezek már régóta gyűlnek benne.
Egyébként a férjed attól nem volt megzuhanva, hogy az anyja kavarja a fekáliát rólad, csak attól, hogy végre a sarkadra álltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!