Kérjek bocsánatot az anyósomtol?
Összevesztunk, mert már sokadszorra teljesen máshogy adta elő a dolgokat, mint ahogy voltak. Megmondtam neki, hogy ez nekem nem tetszik, erre mondott rám mindenfélét, elővette, ami nem tetszik neki bennem, így én is belementem... Mondott olyanokat, ami igencsak sok volt sztem, mégis a fiával üzenet, hogy addig nem lesz béke, míg én bocsánatot nem kérek. Sokáig csak nevettünk azon a férjemmel, hogy ha mondok neki valamit, teljesen máshogy állítja be, de most ár elegem lett. A férjem meg teljesen meg van zuhanva, hogy mi lesz így a családjával?!
Van egyébként egy 3 éves kislányunk.
Én sem akarok vitát, de ezt az üzenetet soknak érzem, hogy akkor csendesedik a vita, ha én összehúzom magam.
Ti mit tennétek?
Lenyelnétek a sérelmeket a békéért?
Utolsó: a hangnemet teljesen kulturáltan indítottam, aztán ő oda ütött, ahova fáj... (amihez egyébként semmi köze) és aztán feljebb emeltem a hangom, de nem ordibaltam vele, és nem mondtam neki csúnyát.
Viszont úgy csinál, mintha minimum lek***tam volna.
Nem kérnék bocsánatot az igazságért.
Még vissza is üzennék férjemmel (had egye a penész 🤣)
Majd ha ő képes normálisan viselkedni, nem hazudozni és nem beleütni az orrát olyanba amihez nincs köze... Na majd akkor beszélhetünk.
A férjem meg mehetne továbbra is amikor akar nélkülem.
Amíg nem írsz semmi konkrétumot, addig nem lehet állás foglalni az ügyben.
Írj példákat, mik történtek, és azokat ő hogyan adta elő. Különösen írd le, mi volt az az utolsó, aminél elfogyott a türelmed. Mit jelent az, hogy "oda ütött, ahova fáj"? Hogyan tetted szóvá a ő viselkedését, és ő miket és milyen hangnemben szólt erre?
Amíg ezeket gondosan titkolod előttünk, addig egyetlen válasz sem releváns, mert nem a tények ismeretében íródott.
Szerintem nem neked ÜZENT, hanem a FIÁVAL BESZÉLT, hogy a történtek után elvárna egy bocsánatkérést és ameddig ez nem történik meg, nem kíváncsi rád.
Többet erről nem lehet korrektül véleményezni, a 15-ös és a 16-os leírta, hogy miért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!