Hogyan tudassam anyósommal, hogy ő is csinálhatna
valamit?
Figyelt kérdés
Felújítás van a házunkban, párom unszolására egy átjöttünk az anyjáékhoz.. Munka mellet, utána vagy elötte de hétvégén is állandóan én takarítok egy wct sem pucol ki... Azt mondta ő akkor majd főz, mostmár ott tartunk, hogy én takarítsak de még reggelit is csináljak az egész családnak meg főzzek is.. Ő meg egész nap nem csinál semmit még is este tízkor azt hallom ő jajj de elfáradt... Mikor főzők akkor, hogy ő inkább mást enne, de mikor megkérdezem kinek mi lenne a jó csak bólogat, hogy jó az neki is... Már a párom testvére szólt rá, hogy a saját szobáját kitakaríthatná ő is, nem csak engem kell megkérni ha már helyette takarítok... De úgy látom nem elég hatásos mert reggel elvárja, hogy mi csináljunk neki is kaját.. A másik az nem lakunk nála ingyen, fizetek érte nem keveset ahogy a párom is... Kajába is beleszállunk, wc papir, fogkrem, mosogatoszer, papirtorlo es a tobbi....
"A kukabol kiszedik a szemetet a garazs elott allnak a szemetkupacok.. A muanyagos kukabol meg a rendes kukabol is kiszedik a zacskobol es a garazs elott kupacokba rakjak... Parom testveretol is athozzak a szemetet a kukajabol."
Jaja, hihető. Még valami amiért köpködni kellene rájuk?
2020. júl. 12. 17:49
22/25 anonim válasza:
lehet, hogy elviszik leadni. műanyag flakont, fémdobozt. filléreket ugyan, de fizetnek érte
2020. júl. 12. 17:52
23/25 anonim válasza:
Figyi nehogy az legyen a vége hogy azt mondják miért nem maradtok ott?
A férjed elég gáz hogy ezeket nem látja, vagy látja de nem tesz semmit. Ne lepődj meg ha kiszolgáltatja magát ha csak ketten lesztek, akkor is!
Amúgy meg tudod ki cselédkedne... reggel kiteszem a kenyeret, vajat, lekvárt, én eszem amit akarok, más is ehet amit talál ha az nem jó neki. Főtt étel nem tetszik, akkor holnap anyuka főz... te NEM főzöl. Ha ő sem, akkor rendelsz pizzát vagy valamit magadnak. Ezen a héten ő takarít. Aztán te. Ha nem takarít, akkor a saját szobátokat megcsinálod (férjed szokott segíteni?) Meg ha főzöl akkor magad előtt és annyi. 2 hónapot kell kibírni... Amúgy ilyen emberhez a gyerekemet se engedném később.
A lényeg hogy ne hagyd magad.
2020. júl. 12. 19:05
24/25 batta80 válasza:
Én a helyedben egyedül költöznék albérletbe. Itt már a saját, ép elmém megmaradása a tét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!