Több éve nem beszéltem az uncsimmal. De hiányzik. Mit csinálhatnék?
Figyelt kérdés
25 éves az unokatesom és Romániába lakik. kb 6 éve nem találkoztunk és nem is beszéltünk. Valahogy megszakadt a kapcsolat. De már régóta hiányzik hogy beszéljünk de külföldi is, meg nemtudom mit írhatnék rá így több év után. Mivel sokkal idősebb mint én, nem is lenne közös témánk, de régen jóba voltunk. Viszont most attól tartok, hülyének nézne ha csak ugy rá írnék...viszont érdekel mivan vele.. :/2020. jún. 22. 10:31
1/4 anonim válasza:
"Szia, tudom nagyon rég beszéltünk, de az utóbbi időben sokszor eszembejutsz. Hogy vagy, mi van veled mostanában?"
Mit veszthetsz egy ehhez hasonló írással? Maximum nem lesz belőle semmi, de lehet, hogy jól elbeszélgettek. Hülyének tutira nem fog nézni. Azt meg úgyis érezni fogod, hogy akar-e beszélgetni, érdeklődik irántad, vagy sem.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) megprobalom
2020. jún. 22. 10:51
3/4 anonim válasza:
Szia, én is 25 vagyok, és hidd el, nem olyan öreg az még 😁 nyugodtan írj neki, szerintem mindenki szívesen beszél régi ismerősökkel, csak senki nem mer kezdeményezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!