Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan tudassam anyósommal,...

Hogyan tudassam anyósommal, hogy ő is csinálhatna valamit?

Figyelt kérdés
Felújítás van a házunkban, párom unszolására egy átjöttünk az anyjáékhoz.. Munka mellet, utána vagy elötte de hétvégén is állandóan én takarítok egy wct sem pucol ki... Azt mondta ő akkor majd főz, mostmár ott tartunk, hogy én takarítsak de még reggelit is csináljak az egész családnak meg főzzek is.. Ő meg egész nap nem csinál semmit még is este tízkor azt hallom ő jajj de elfáradt... Mikor főzők akkor, hogy ő inkább mást enne, de mikor megkérdezem kinek mi lenne a jó csak bólogat, hogy jó az neki is... Már a párom testvére szólt rá, hogy a saját szobáját kitakaríthatná ő is, nem csak engem kell megkérni ha már helyette takarítok... De úgy látom nem elég hatásos mert reggel elvárja, hogy mi csináljunk neki is kaját.. A másik az nem lakunk nála ingyen, fizetek érte nem keveset ahogy a párom is... Kajába is beleszállunk, wc papir, fogkrem, mosogatoszer, papirtorlo es a tobbi....
2020. júl. 12. 08:44
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Reggel 10kor kel, egész nap lófrál meg este tízkor elkezdi ő elfáradt az egész napos rohanásban
2020. júl. 12. 08:45
 2/25 anonim ***** válasza:
59%
hány éves az anyós? nyugdíjas már?
2020. júl. 12. 08:50
 3/25 anonim ***** válasza:
96%

Ha van víz és áram a lakásokban és rajta a tető én visszaköltöznék.

Párodnak ez így rohadt kényelmes, te pedig megzakkansz a munkától.

2020. júl. 12. 08:50
 4/25 anonim ***** válasza:
92%
Mondd meg neki..........
2020. júl. 12. 09:06
 5/25 anonim ***** válasza:
95%

takarítsd ki a szobátokat, fürdőt, konyhát és ennyi.

Reggelit meg biztos nem csinálnék neki, max magamnak, a párod is tud magának készíteni... ha éhes marad anyós, majd eszik amit talál, csinál... sőt, egy pár napig/1 hétig azt is bevállalnám hogy nem eszek otthon, veszek reggelit, megeszem útközben, rendelek ebédet a munkahelyemre... anyós meg főzzön ha éhes.

2020. júl. 12. 09:13
 6/25 anonim ***** válasza:
91%
Ennyi erővel egy panzióval jobban járnátok vagy egy albérlettel
2020. júl. 12. 09:46
 7/25 anonim ***** válasza:
21%
Fizetsz érte, mármint alberleti dijat? A számlákhoz való hozzájárulás meg a bevásárlás evidens, ha emellett nem adtok plusz pénzt, simán elvárható, hogy takaríts.
2020. júl. 12. 09:50
 8/25 anonim ***** válasza:
96%
Jézus tudod ki takarítaná utána a redvát... a kedves kisfia is nyugodtan pucolhatja a vécét meg főzhet anyura, nem is értem honnan gondolják, hogy ez a te kötelességed. Hülyének vagy nézve teljesen, ennél már egy albérlettel is sokkal jobban járnál. Eszembe nem jutna kiszolgáltatni magam a gyerekem családjával ilyen helyzetben, örülnék, hogy segítek nekik.
2020. júl. 12. 10:34
 9/25 anonim ***** válasza:
97%
És a férjecskéd mi s fa_szt csinál? Gondolom nálatok is te vagy a cseléd, így nem tudom mit csodálkozol.
2020. júl. 12. 10:36
 10/25 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a baj, hogy takarítani kell, hanem azzal, hogy anyós elkényelmesedett és már lassan takarító nő vagyok minthogy a menye.. Nyugdijas... A fiait elkényeztette csak akkor esznek ha eléjük tolják, de megmondtam az előbb mindenki csinál magának kaját reggelire, van az embernek jobb dolga is minthogy könyörögjön az ember, hogy egyenek mikor kész a reggeli.. Mégegyszer ez nem lesz, nem vagyunk se mozgáskorlátozottak se óvódások, hogy ne tudná senki se szájíze szerint kiszolgálni magát reggelivel mikor teli van a hűtő..
2020. júl. 12. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!