Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan tudassam anyósommal,...

Hogyan tudassam anyósommal, hogy ő is csinálhatna valamit?

Figyelt kérdés
Felújítás van a házunkban, párom unszolására egy átjöttünk az anyjáékhoz.. Munka mellet, utána vagy elötte de hétvégén is állandóan én takarítok egy wct sem pucol ki... Azt mondta ő akkor majd főz, mostmár ott tartunk, hogy én takarítsak de még reggelit is csináljak az egész családnak meg főzzek is.. Ő meg egész nap nem csinál semmit még is este tízkor azt hallom ő jajj de elfáradt... Mikor főzők akkor, hogy ő inkább mást enne, de mikor megkérdezem kinek mi lenne a jó csak bólogat, hogy jó az neki is... Már a párom testvére szólt rá, hogy a saját szobáját kitakaríthatná ő is, nem csak engem kell megkérni ha már helyette takarítok... De úgy látom nem elég hatásos mert reggel elvárja, hogy mi csináljunk neki is kaját.. A másik az nem lakunk nála ingyen, fizetek érte nem keveset ahogy a párom is... Kajába is beleszállunk, wc papir, fogkrem, mosogatoszer, papirtorlo es a tobbi....
2020. júl. 12. 08:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
8%
Hát nézd, nyugodtan szólhatsz neki, hogy csináljon valamit - ő pedig nyugodtan mondhatja, hogy oké, Katika, nyugodtan vissza költözhettek a házatokba.
2020. júl. 12. 10:56
 12/25 anonim ***** válasza:
Jézusom.
2020. júl. 12. 12:02
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Havonta mennyit adtok neki? 60-80 ezret legalább?
2020. júl. 12. 12:19
 14/25 A kérdező kommentje:
75ot fejenkent... A kukabol kiszedik a szemetet a garazs elott allnak a szemetkupacok.. A muanyagos kukabol meg a rendes kukabol is kiszedik a zacskobol es a garazs elott kupacokba rakjak... Parom testveretol is athozzak a szemetet a kukajabol... En alberletbe akartam koltozni inkabb erre a ket honapra de a parom azt mondta ott tobbet kene fizetni mint itt fejenkent 75ot meg kajat allni... Pedig szinte ugyanott vagyunk, emellet a nyugdijjuk mellet tolunk keregetnek kolcson a berleti dij mellet pedig elmondasuk szerint 100 ezres nyugdijuk van mindkettejuknek....
2020. júl. 12. 13:46
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

75ezret fizettek fejenként, azaz kettőtök után 150ezret?

Ennyiből simán lakhatnátok bárhol, nem kellett volna összeköltözni senkivel egy kommunában, ahol az egész rokonság (testvér) lakik.

Ettől függetlenül, mivel átmeneti a helyzet, takarítanám a közös helyiségeket, ahogy magunk után is megteszem adott esetben, de senki más szobáját nem takarítanám, mert nem vagyok a szobalányuk.

Evés?

Megfőzök, ha kell kell, ha nem kell, akkor nem kell,tojok rá!

Reggeli?

Ha úgyis ügyködöm magunknak, akkor egy szendviccsel több vagy kevesebb az nem számít és az anyós szája be van fogva.

De én inkább ennyiből külön mennék tőlük, mielőtt véglegesen megutáljuk kölcsönösen egymást.

2020. júl. 12. 14:23
 16/25 A kérdező kommentje:
Reggeliztetesnel is az van jo lesz ez? Jo. Utana meg hat o inkabb mast eszik.. Mivel sajnalom kidobni es ha nem eszi meg senki mar kinomban a szomszednak viszem at amihez hozza se lett nyulva.. A kozos helyiseg takaritassal nem lenne baj ha o is kivenne a reszet belole.. Az meg szerintem nem normalis h az unokajat ami a masik fiae lefekteti a foldre ugy h fel se seper. A wct sz*rosan hagyja maga utan, azert egy wct mindenki kitud takaritani.... Meg ha mar saros marad a furdokad utana miutan lefurdik akkor kitakarithatna nem csak engem kell megvarni vele h naponta ketszer takaritsam... Nem hiaba szoltak ra, hogy nem kellenne kihasznalnia attol fuggetlenul, hogy csinalom magamtol is de a hulyenek nezesnek is van egy hatara...
2020. júl. 12. 14:35
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

És a férjed ezt látta az anyjától?

Egyébként beszélj a férjeddel, hogy ha esetleg ő úgy gondolja ez így jó, akkor takarítson ő is. Ha nem, akkor elgondolkodnék azon, kihez mentem feleségül.

2020. júl. 12. 15:20
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Várj, de mi az, hogy fejenként?

Ha az én férjem enyém-tied alapon akarna élni velem, biztos hogy elgondolkodnék mit is keresek mellette.

Szerintem házasságban közös minden, de persze a ti dolgotok.

Én a helyetekben albérletbe mentem volna, nem kommunába.

2020. júl. 12. 15:24
 19/25 A kérdező kommentje:
Mai napig gyozkodom az alberletrol de mondta mostmar lassan egy honapra nem akar alberletbe menni, tudja, hogy az anyja trehany meg, hogy nem normalis, hogy a kinti nagy kukaban turkalnak es kiszedik a szemetet...
2020. júl. 12. 15:58
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ühhümmm, értjük.

De mivel külön kasszán vagytok, (házasságban ezek szerint) te simán elköltözhetsz arra az időre.

2020. júl. 12. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!