Hogyan tudassam anyósommal, hogy ő is csinálhatna valamit?
75ezret fizettek fejenként, azaz kettőtök után 150ezret?
Ennyiből simán lakhatnátok bárhol, nem kellett volna összeköltözni senkivel egy kommunában, ahol az egész rokonság (testvér) lakik.
Ettől függetlenül, mivel átmeneti a helyzet, takarítanám a közös helyiségeket, ahogy magunk után is megteszem adott esetben, de senki más szobáját nem takarítanám, mert nem vagyok a szobalányuk.
Evés?
Megfőzök, ha kell kell, ha nem kell, akkor nem kell,tojok rá!
Reggeli?
Ha úgyis ügyködöm magunknak, akkor egy szendviccsel több vagy kevesebb az nem számít és az anyós szája be van fogva.
De én inkább ennyiből külön mennék tőlük, mielőtt véglegesen megutáljuk kölcsönösen egymást.
És a férjed ezt látta az anyjától?
Egyébként beszélj a férjeddel, hogy ha esetleg ő úgy gondolja ez így jó, akkor takarítson ő is. Ha nem, akkor elgondolkodnék azon, kihez mentem feleségül.
Várj, de mi az, hogy fejenként?
Ha az én férjem enyém-tied alapon akarna élni velem, biztos hogy elgondolkodnék mit is keresek mellette.
Szerintem házasságban közös minden, de persze a ti dolgotok.
Én a helyetekben albérletbe mentem volna, nem kommunába.
Ühhümmm, értjük.
De mivel külön kasszán vagytok, (házasságban ezek szerint) te simán elköltözhetsz arra az időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!