Férjemmel 2 éve vagyunk házasok, nagyon jó a házasságunk, de az anyósom nem egyszerű természet. Állandóan érzelmi zsarolja a férjem, hogy mikor megyünk már hozzá (minden héten megyünk). Van 3 macskája, minden szőrös, borzasztóan érzem magam ott, le se tudok ülni de ha nem megyünk a szememre van hányva. Férjem velem is jól elvan a hétvégi kötelező látogatások nélkül de állandóan hívja az anyja és ő "behódol". Sógornőm utál mert én csinosabb vagyok stb. Kellemetlen számomra ott lenni.
Hogyan adjam tudtára anyósomnak hogy a férjem már nem gyerek és hagyjon minket élni? Illetve mit csináljak hogy ne várják el hogy állandóan ott vagyunk egész hétvégén?
Szerintem előbb a férjeddel beszélj, és ő az édesanyjával. Legyél tisztelettudó, hogy ne érezze azt, hogy támadod anyósodat vagy ilyesmi. Mondjátok el, hogy nagyon szívesen mentek, de ne várja el, hiszen megvan a saját életetek, és biztosan jobb érzés ha magatoktól jut eszetekbe, hogy meglátogassátok. Ettől függetlenül szeretitek őt, de a fia már felnőtt ember. Remélem beválik, sok sikert!
2020. jún. 15. 12:58
2/21 anonim válasza:
A férjednek kell megmondania az anyjának, nem neked. Ha pedig ő menni akar, mehet egyedül is.
2020. jún. 15. 13:00
3/21 A kérdező kommentje:
De én nem szeretném, ha egész hétvégén egyedül hagyna. Olyan munkánk van, ami fárasztó és sokáig tart, emiatt nem sok időnk jut egymásra hét közben.
2020. jún. 15. 13:03
4/21 anonim válasza:
Anyuka, hétvégente kefélni szeretnénk otthon, nem macskaszőrben ülni és magára vigyorogni
2020. jún. 15. 13:12
5/21 anonim válasza:
Az a gond, hogy férjed nem tud nemet mondani, ezt vele kell megbeszélned. Fogalmam sincs, miért kell minden hétvégén menni és miért mindkét nap?! Neki kell azt mondania, hogy nektek ez sok.
Én imádom a gyerekeim, akik már felnőttek és van párjuk is, de anyaként azt mondom, ha minden hétvégén mindkét nap itt lennének nálunk, az már azért sok lenne, főleg a sütés-főzésből, készülődésből és semmi időm nem maradna másra, mielőtt újra indul a munka hétfőn.
2020. jún. 15. 13:15
6/21 anonim válasza:
Pénteken vásárlás után elküldöd a férjed az anyjához.Hétvégén meg együtt vagytok otthon.Ennyi.
2020. jún. 15. 13:32
7/21 anonim válasza:
Nagyon jó a házasságod? Nem, kérdező, nem jó a házasságotok! Ha jó lenne, akkor a férjed képes lenne nemet mondani az anyjának, ha az az életforma neked nem megfelelő. Nem kell neked udvariasan elutasítanod az anyósodat, hanem egyszerűen nem kell odamenni, és észre fogja venni, hogy nem vagy ott. Amíg ti úgy ugráltok, ahogy ő fütyül, addig mire számítasz, mitől változna meg? A férjed mehet egyedül, és kb feleannyi időre, mint eddig. Ha erre nem hajlandó, akkor nem szeret.
2020. jún. 15. 13:38
8/21 A kérdező kommentje:
Hetes! Mennyi látogatás lenne egészséges? Attól tartok anyós meggyűlöl ha nem megyek innentől és azt fogja gondolni el akarom tőle tiltani a férjemet. Mit gondolsz?
2020. jún. 15. 14:45
9/21 anonim válasza:
Számomra felfoghatatlan, hogy minek kell minden áldott hétvégén ott ücsörögnötök?? Falnak is mennék, még a saját szüleimtől is, nem hogy anyóséktól. Férjednek kéne végre maga alá kapnia a tökeit és közölni anyucival, hogy felnőtt emberek vagytok, megvan a saját életeteket, ne várja már el, hogy minden szabad percetekben ott dekkoltok!! Ezt már réges rég közölni kellett volna velük.
2020. jún. 15. 15:04
10/21 anonim válasza:
Kérdező, a ti szüleitekhez hányszor mentek havonta?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!