Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek ha após pajtás nem...

Mit tegyek ha após pajtás nem fogadja el az esküvő tervezést?

Figyelt kérdés
Nos. Nem sokára házasosok a menyasszonyommal. Mindent mi szervezünk, egymás között beszéljük meg a dolgokat. Szűk családi kör van meghívva (10 fő kb). Na most a házasság kötés után van a lakokma (mondjuk így) Én egy kicsit puccosabb helyre gondoltam, normális étterem meg ilyen. Párom erre azt mondja hogy nem érdekli, ezt rám bízza (amúgy neki is ez az ötlet tetszik.) Na most após azért harcol hogy trófeába menjünk mert az olcsóbb meg miegymás... de én nem akarom, mert az egy olyan hely hogy haverokkal beülünk és ennyi, de ő már telefonálgat hogy mikor van hely meg miegymás.... vélemény? nagyon szemét vagyok akkor hogy hagyom hogy lefoglalja, de én is lefoglalom a helyet ami tetszik és párommal odamegyünk, aztán jön aki akar?
2020. jún. 8. 13:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben szólnék neki hogy ne szervezkedjen mert ez a Ti napotok és Ti döntitek el mi és hogyan lesz!!
2020. jún. 8. 14:22
 12/19 Savlekotő ***** válasza:
69%
Én helyetekbe két tanuval megoldanám utána összejövetel,neki meg nem szólni hogy majd később lesz stb,aki értetlen azzal másképp nem lehet..
2020. jún. 8. 15:06
 13/19 A kérdező kommentje:
mondam már neki, dehát egy fatönkhöz beszélek, hamarabb felfogja. Amúgy mindenbe bele szól vagy bele akar szólni... Am természetesen mi fizetjük az egészet, elég jól keresek, csak hát ezt se fogja fel. két helyen dolgozok, és igen őneki annyi maradt meg hogy minimál bérre vagyok bejelentve. Igen arra vagyok bejelentve, de mellette kapok egy szép kiegészítést, és a másod állásom se egy rossz mellékes. és mivel a kettő nem üti egymást. Olyanokba akar beleszolni hogy milyen autót vegyek. Mondta hogy vegyek egy szuzukit. ráadásul ignist... én utálom, meg is mondtam neki hogy nem szeretem én azon tanultam vezetni, és utáltam. Fél éve van jogsim, mire még tegnap is közölte hogy de hát ha az ignist vettem volna meg akkor kifizette volna a törlesztő részletet és utánna havi 15K fizetnék érte.... Kicsit se feltűnő hogy vettem egy golfot 800 volt, egybe fizettem ki, nincs törlesztő részlet, és imádom.... nem neki az kell hogy az ignist vegyem ki. ugyan ez van a lakással, megvehetjük az albérletet jövőre, de nem mert ez sz@r így le kell bontani az egészet meg miegymást.... ídén felújjítottunk. egy pici segítséget akartam kérni hogy a wc tartály csövét vágja már ki.... erre nem ő akar glettelni, ő akar festeni tapétázni mindent.... ebből a részből már elegem van.... valamit szerelek (műszerész a szakmám) erre mindig mondja hogy remeg a kezem... dehogy remeg, az ő szeme reng be.... vagy nem tudom.... fárasztó..... ez a része...
2020. jún. 8. 16:18
 14/19 A kérdező kommentje:
mármint az önerőt fizette volna bocsánat
2020. jún. 8. 16:20
 15/19 Savlekotő ***** válasza:
93%
Ignorálni kell problem solved.
2020. jún. 8. 16:28
 16/19 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem ez szemétség lenne. Hagynád hogy elbukja az előleget, a saját lánya esküvőjén? Én nem kezdeném így a dolgot.

Az a tapasztalatom hogy ez csak akkor fordulhat elő ha nem vagytok vele elég határozottak. Máskülönben visszavenne. Ez a te és a menyasszonyod esküvője. Gondolom nem akar vitát az apjával, de annyit azért ő is mondhat a hogy Apa, az XY étteremben lesz a vacsora.Egyszer házasodunk össze, így akarjuk. Pont. Közöljétek hogy márpedig így lesz.

2020. jún. 8. 17:08
 17/19 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem szemétség ha hagyod hogy lefoglalja, és nem mondod meg hogy máshova mentek, mert foglalásnál a trófeában elöre kell fizetni.

Foglald le ahova szeretnétek, tényként közöljétek, ezek után az ő felelőssége ha rá akar szervezni.

2020. jún. 8. 19:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Mi köze após pajtinak hozzá?

2021 van. Egy Nő és férfi szereti egymást össze akarnak házasodni hát házasodjanak.

2021. jan. 31. 18:43
 19/19 A kérdező kommentje:
nagynehezen elmagyaràztuk. mondjuk lefoglalta, de a vègègèn le is mondta
2021. febr. 5. 11:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!