Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem értem anyóst, azt hiszi...

Nem értem anyóst, azt hiszi ezzel jót tesz?

Figyelt kérdés
A karantén és járvány miatt párommal sokat vagyunk egymás szüleinél. Én vidéki vagyok, ahol nyakig álltunk a dolgokban, kertásás, öntözés, kerítéstfestettünk, teraszt betonoztunk, stb. kellett a segítség anyuméknál, úgyhogy náluk voltunk 3 hetet. Párom és anyukámék nagyon jól kijönnek, anyum és apum nagyon vendégszerető és nyitott ember. Munka mellett nagyon sokat társasoztunk, kártyáztunk, volt hogy apum felajánlotta páromnak hogy 1-1 napra látogassuk meg páromnak azokat a rokonait akik vidékre jöttek a járvány alatt, úgyhogy volt hogy hétvégente kocsival elvitt és hozott minket, hogy párom láthassa pár olyan családtagját akikkel március eleje óta nem találkoztunk. A karantén alatt elkezdtünk otthon mozogni, mert mind a ketten éreztük, hogy kell, úgyhogy most a nyárra megvan az edzőtervünk. Pár napja érkeztünk meg páromék családjához. Kissé feszült a hangulat, jelenleg hármasban vagyunk, mert párom testvéréék mint kiderült másfél hete leléptek máshova, pedig azt beszéltük, addig ők nézegetnek néha rá anyósra. Ennek az oka, hogy volt egy elég nagy lelki-érzelmi hullámvölgye, járt pszichológushoz is de néha elég instabil. Megtudta, hogy mi edzünk, és fogyni akarunk, úgyhogy kitalálta, hogy akkor csak reggeli és vacsora lesz a napi két étkezés. 9kor ettünk, mikor meg 2kor akarnánk ebédelni jött a patália, hogy minek zabálunk ennyit, mindig csak az evés ne nyúljunk ahhoz, ami a hűtőben van mert kell a vacsorához (ami olyan 8-9 fele készül el). Párom itt kezdett el veszekedni édesanyjával. Én meg közöltem, hogy akkor legközelebb nem fizetem ki a tételeket a boltból (felváltva fizetjuk a bevásárlást párommal) ha hozzá sem nyúlhatok. Próbálom szem előtt tartani, hogy türelmesebbnek kell lennem vele. Viszont ha ez még napokig így megy, erősen fogok gondolkodni azon, hogy átmegyek az albérletünkbe.

2020. jún. 4. 12:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

Amit nem értek - eltekinve a már többek által említett minden rokont végiglátogatunk hülyesétöl - MOST MINEK laktok az anyósnál?

Költözetek haza a SAJÁT lakásotokba és nincs probléma!

2020. jún. 4. 14:34
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Szeretnék én ennyit mászkálni meló helyett...
2020. jún. 4. 14:46
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

"A karantén és járvány miatt párommal sokat vagyunk egymás szüleinél."

De jó, hogy minden létező felületen elugatták, hogy maradj otthon a pitsádon. A kijárási korlátozás nem szinonimája se a nyaralásnak se a szabadságnak.

Húzzatok haza a lakásotokba ahol lennetek kéne és az anyós probléma is ripszropsz megoldódik.

2020. jún. 4. 15:13
 14/20 anonim ***** válasza:
89%

Az a kérdés, hogy hogy reagáld le, hogy az anyósod nem akarja, hogy ebédeljetek?

Akkor minek írtad le előtte hosszan, részletesen, hogy mit csináltatok a ti szüleidnél? Annak mi köze van ehhez? Vagy rosszul értelmezem?

2020. jún. 4. 15:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

14-es, én is ezt kérdeztem elsőként: mi a gyökérprobléma?

(és minek kell ehhez a betonoztunk/társasoztunk/kártyáztunk maszlag? )

2020. jún. 4. 15:27
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintetek mennyi realitása van annak, hogy egy pár fenntart egy albérletet, de hónapokon keresztül vándorolnak egyik szülőtől a másikig, ráadásul még nem is érzik jól magukat az egyik szülőnél, de akkor sem opció, hogy rögtön hazamennek az albérletükbe.
2020. jún. 4. 16:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért is az orra előtt zabalnék csúcsidőben.
2020. jún. 4. 17:50
 18/20 anonim ***** válasza:
85%

Én higgadt arccal kivenném a kaját a hűtőből és megenném és legfeljebb kiröhögném, ha közben hisztizik.

Mondjuk én ilyen emberhez eleve el se mentem volna, karantén ide vagy oda.

2020. jún. 4. 19:25
 19/20 anonim ***** válasza:
86%
Az elsõ ilyen beszólása után fognám amit én vásároltam és húznák onnan elfele. Ezen nincs mit lamentálni.
2020. jún. 5. 06:21
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekkorodat nem mesélted el, meg hogy hogy jöttetek össze a pasiddal. Ha már.
2020. jún. 5. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!