Hogy állítsam le az anyóst?
Elnézést ha rossz kategóriába írtam.
Párommal megbeszéltük hogy ha minden jól megy jövőre megtartjuk az esküvőt. Megbeszéltük hogy szűk családi körben lesz. Szóba jöttek a vendégek mire kb az anyósom minden rokonát felsorolt akit meg kéne hívni mert ha nem sértődés lesz. Meg a párom se szeretné őket ott látni, ennek oka van. A másik mi nagyon 1 milliót sem akarunk rá költeni. Csak szűk családdal egy meghitt ebéd vagy vacsora mellett szeretnék ünnepelni. De meg sem hall minket. Segítsetek kérlek
Elmentek, titokban megtartjátok és szvsz.
Csak a kettőtöké lesz az élmény.
mi is ilyet szeretnénk, szűk család, lagzi nélkül. szerencsére nem mondott rá semmit, vagy csak nekem nem :D
figyu, ti esküvőtök, ne szóljon bele. elintezed ahogy ti akarjátok aztan kész. mi van ha megsertodik?
Mégis hogy segitsünk?!?
NEM, NEM, NEM... ezt gyakorolgasd mikor olyat akar ami nem tetszik. Hidd el később is jól fog jönni ;)
Az én anyósom is bepróbálkozott hogy ezt meg azt meg KELL hívni, olyan embereket akikröl a kapcsolatunk 7éve alatt nem is hallottam :) de a nulladik percben megmondtuk hogy NEM. Nem rendezkedhet, nem intézkedhet, nem ő dönt hanem mi, nem kell a pénze se.
Nála mindig bevált a neked volt már esküvőd/gyerked/akármi, csináltad ahogy jónak láttad, most én is szeretném amit jónak látok.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Ő most nagyon azzal van el hogy, csak azért hívjuk meg őket mert pénzesek. Nem azért akarunk esküvőt hogy megszedjük magunkat pénzzel, csak még akarjuk ünnepelni. Főleg hogy én azokkal a felekel csak egyszer találkoztam. Nem is tartják a kapcsolatot. Hiába próbáljuk leállítani. De a végén tényleg az lesz hogy csak a dátumot tudják meg.
Az nem opció hogy titokban mert a szüleimmel nem csesznék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!