Hogy állítsam le az anyóst?
Elnézést ha rossz kategóriába írtam.
Párommal megbeszéltük hogy ha minden jól megy jövőre megtartjuk az esküvőt. Megbeszéltük hogy szűk családi körben lesz. Szóba jöttek a vendégek mire kb az anyósom minden rokonát felsorolt akit meg kéne hívni mert ha nem sértődés lesz. Meg a párom se szeretné őket ott látni, ennek oka van. A másik mi nagyon 1 milliót sem akarunk rá költeni. Csak szűk családdal egy meghitt ebéd vagy vacsora mellett szeretnék ünnepelni. De meg sem hall minket. Segítsetek kérlek
Miért olyan nehéz nemet mondani neki?
Mert volna nekem bárki beleszólni... Ha én fizetem, ha én szervezem az lesz amit én akarok. Én így voltam. Bár ők pont leszartak minket, szóval nekik minden mindegy volt amúgy, ezért sem szóltak semmit. Ők azt mondták nekem a férjem háta mögött: házasság nélkül is boldog az ember! Hagy döntsem már el könyörgöm! A fia kért meg engem, nem fordítva, de bezzeg csak nekem mondta hogy minek az!? Érdekes, neki nem mondta szerintem ezt... Azt hitte majd azt mondom a fiának: á hagyjuk az egészet, jól vagyunk így ahogy vagyunk, de azért köszi a megkérést!
Nos, ez egy érdekes probléma, és a gyökerétől kellene kezdeni, de megnyugtatlak, erre már kevés idő van. Ugyanis az, hogy egy anyós beleszól ilyen szinten a ti dolgotokba, az abból ered, hogy kicsit enyhébben volt véle bánva tán, "hogy csak ne sértődjön meg".
Ez NEM az ő napja: Hanem a tiétek. Annak kellene lennie, amit ti jónak láttok. Ha nagy lakodalmat, akkor azt, ha picit, akkor pedig a szűk család, beszélgetések. Meg kell értetni vele, hogy ez nem az ő döntése. Nyílván ez nehéz: Mivel sejtésem szerint másban is hagytátok már.
Az én anyósom, soha, semmilyen körülmények között nem szólhat bele az életembe. És ez nem keménység: Én sem irányítom az övét.
Szebb napokat.
Eljegyzest bejelenteni termeszetes es jo dolog. Ez utan nem megmondani mikor es hol lesz eskuvo illetve 2 tanuval besetalni az idopontra a szuk koru eskuvore majd ezutan felhivni telefonon a szuloket,testvert stb ezzel van megoldva az hogy ne ugasson bele senki. Na ezzel teljesen korul is irtam hogy ez az egyetlen letezo megoldas van a Ti esetetekre mert az ilyen anyos plane h lassan de biztosan idosodik megvaltozni sosem fog.
Nem szabad megmondani a pontos idopontot helyet. Amikor mar megtortent szoltok nekik telon es mindenki gratulal. Ti is jol jartok. Ez az egyetlen opcio ha beket akartok. A masik h hallgatod anyost meg bologatsz vagy leallsz vele veszekedni a sajat eletetek egyik legfontosabb napjaba beleszolast engedve es megkeseritve magad. Jo ez?
Mi nekunk majd 2 tanus lesz. Es pont teszek ra kinek fog majd tetszeni. Nem kell engedelyt kernunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!