Nem értem anyóst, azt hiszi ezzel jót tesz?
Figyelt kérdés
A karantén és járvány miatt párommal sokat vagyunk egymás szüleinél. Én vidéki vagyok, ahol nyakig álltunk a dolgokban, kertásás, öntözés, kerítéstfestettünk, teraszt betonoztunk, stb. kellett a segítség anyuméknál, úgyhogy náluk voltunk 3 hetet. Párom és anyukámék nagyon jól kijönnek, anyum és apum nagyon vendégszerető és nyitott ember. Munka mellett nagyon sokat társasoztunk, kártyáztunk, volt hogy apum felajánlotta páromnak hogy 1-1 napra látogassuk meg páromnak azokat a rokonait akik vidékre jöttek a járvány alatt, úgyhogy volt hogy hétvégente kocsival elvitt és hozott minket, hogy párom láthassa pár olyan családtagját akikkel március eleje óta nem találkoztunk. A karantén alatt elkezdtünk otthon mozogni, mert mind a ketten éreztük, hogy kell, úgyhogy most a nyárra megvan az edzőtervünk. Pár napja érkeztünk meg páromék családjához. Kissé feszült a hangulat, jelenleg hármasban vagyunk, mert párom testvéréék mint kiderült másfél hete leléptek máshova, pedig azt beszéltük, addig ők nézegetnek néha rá anyósra. Ennek az oka, hogy volt egy elég nagy lelki-érzelmi hullámvölgye, járt pszichológushoz is de néha elég instabil. Megtudta, hogy mi edzünk, és fogyni akarunk, úgyhogy kitalálta, hogy akkor csak reggeli és vacsora lesz a napi két étkezés. 9kor ettünk, mikor meg 2kor akarnánk ebédelni jött a patália, hogy minek zabálunk ennyit, mindig csak az evés ne nyúljunk ahhoz, ami a hűtőben van mert kell a vacsorához (ami olyan 8-9 fele készül el). Párom itt kezdett el veszekedni édesanyjával. Én meg közöltem, hogy akkor legközelebb nem fizetem ki a tételeket a boltból (felváltva fizetjuk a bevásárlást párommal) ha hozzá sem nyúlhatok. Próbálom szem előtt tartani, hogy türelmesebbnek kell lennem vele. Viszont ha ez még napokig így megy, erősen fogok gondolkodni azon, hogy átmegyek az albérletünkbe.2020. jún. 4. 12:29
1/20 anonim válasza:
rövidre fogva: mi a baj? az, hogy a kaját, amit ti vesztek meg és fizetitek ki, nem ehetitek meg?
2/20 anonim válasza:
Nem kell türelmesnek lenned vele, mert attól csak még inkább parancsolni akar. Ha hagyod magad, zsákmánynak tekint. A sógorodék sem véletlenül hagyták ott. Nem kell ott lennetek, ahol rosszul bánnak veletek. Ha az anyósodnak van egy ilyen igénye, hogy bántson másokat, ideje megtapasztalnia, hogy ennek következménye van. Az erőszakos ember csak az erőből ért.
3/20 anonim válasza:
1-es, az a baja, hogy nem felnőttként kezeli az öreglány, hanem mintha a beosztottja lenne.
4/20 anonim válasza:
Én nem igazán értem a kérdést. Ne haragudj. Felnőtt emberek vagytok, nehogy már ne akkor egyetek, amikor jól esik, vagy éhesek vagytok. Azt írod fizetitek. Nem? Az anyós miért is szabja meg, hogy hányszor esztek egy nap? Úgy hogy ráadásul edzetek, két étkezés baromi kevés. (egyébként is) Én biztosan visszamennék az albérletembe, ha engem így próbálna irányítani. Ne vicceljünk már.. Ha ott is maradnék vigyázni rá a lelki válsága miatt, közölném vele, hogy akkor mától amit én megvettem magamnak, akkor eszem meg, amikor jólesik. Azért tevis érzed, hogy ez így nagyon nem normális.
5/20 anonim válasza:
Csak én nem értem, minek kellett kijárási korlátozás alatt körlátogatást tenni kismillió rokonnál? Van saját otthonotok, húzzatok haza és kész
6/20 anonim válasza:
Te most azt meséled, hogy senki nem volt képes a seggén maradni a korlátozás alatt???
7/20 anonim válasza:
nem azt akarja elmesélni. azt akarja elmesélni, hogy egy instabil lelki állapotú anyós cirkuszolásán hogyan kell megsértődni.
pedig éppen le is lehetne sz*rni
8/20 anonim válasza:
A "karantén" arról szól (ha már komolyanveszitek), hogy elszeparálod magad, nem arról, hogy rokonkörlátogatást tesztek. :D
9/20 anonim válasza:
Kijárási korlátozás címén végiglátogattátok a rokonságot 😂😂 és meg most is anyós nyakán ültök, ahelyett, hogy hazamennétek...
10/20 anonim válasza:
Én azt sem értem, hogy minek kell ide-oda költözködni, miért nem otthon (a saját otthonotokat értve ezalatt, ahol csak ketten laktok) maradtatok.
Oké, szüleidnek segítettetek, addig leköltöztetek, de utána mehettetek volna haza.
Anyósra rá lehet nézni néha, bevásárolni ezt-azt, ha kell neki, és máshogy nem tudja megoldani.
Gondolom párod testvére is azért lépett meg, mert rájött, nem normális, hogy valaki nyakán legyen kijárási korlátozás címszó alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!