Hogyan reagàlt a volt anyósotok,amikor új pàrotok lett?
Először is. Az ex anyósod a gyermeked nagymamája. Tehát ha be bizonyosodna, hogy felelőtlenül neveled a gyerekedet, és az apuka sem lenne erre megfelelő, akkor, családba fogadással a mamához kerülhet. De gondolom, erről szó sincs.
Én mondjuk a mai napig tartom a kapcsolatot a volt anyósommal. Az új páromtól született gyerekeket is nagyon szereti. Sosem jön hozzájuk üres kézzel. Ő meg értette, hogy miért váltam el a fiától. Ezért nem haragszik rám.
Nálunk ez volt a helyzet:
Apám nagyszerű ötlete alapján összeköltöztünk egy családi házba, amikor kb. 6 éves lehettem. Tehát semmi beleszólásom nem volt.
Szóval apám, az ő szülei, anyukám és én.
Teltek az évek, a szüleim nem foglalkoztak velem, a nagyszüleim elkényeztettek, és mint a villámcsapás ért a hír... apám közölte a névnapomon hogy elválnak... (ja mert amúgy megcsalta anyát).
Aztán el is költözött, maradtunk négyen, apa szülei, anya meg én...
Ezután még annyit se foglalkoztak velem mint addig, anya befordult, évekig nem ismerkedett, aztán amikor elkezdett, közölte vele az apám anyja, a nagymamám, hogy ide aztán nem hozhat senkit, költözzön el!
Hárman maradtunk...
Nem ugyanolyan a sztori, de nálunk így zajlott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!