Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehet azt megszokni,...

Hogy lehet azt megszokni, hogy a párom szülei nem is érdeklődnek?

Figyelt kérdés

Barátom szülei. Apukája alkolista, elváltak a szülei, nem beszél vele kb 5-6 éve. Engem nem is mutatott be neki, mert nem is találkoztunk még soha, ők sem.

Anyukájának kiskorában agyhártyagylladása volt és nem teljesen komplett szegény, meg meléé rosszindulatú, ki nem áll engem.

Ha együtt vagyunk nem hivja fel az anyja, ritkán. Rólam pl nem kérdez, csak kicsit a fiát, majd mesél ő mit csinál, a barátom meg lerázza.

Félek mi lesz, ha lesz gyerünk. Semmilyen nagyszülői szeretetetm akár egy csokit nem fog kapni?

2020. máj. 7. 16:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%
Akkor harmadik megfogalmazásodra, ötödik problémádra: SZAKÍTS! Ments meg mindenkit magadtól.
2020. máj. 7. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

Az én anyósomék telibe fosnak minket! Itt laknak 20 km sem, és el nem jönnének, el nem hívnának, fel sem hívnak minket. Teljesen olyanok mint az idegenek. Az én szüleimhez max 2 havonta haza megyünk és hetente beszélek legalább Anyával.

Én úgy képzelem el, hogy anyós ha unokája lenne sem jönne sűrűbben. Eleinte talán képmutatásból... aztán nem jönne mert a "kislányát" zavarná és ő a minden illetve alapból tesz a fejünkre. A fiára... Akkor mit számítana az unoka?

2020. máj. 7. 21:10
 13/15 anonim ***** válasza:
67%
Jaj, nálunk dettó. Most várom az unokáját, de csak arról tud regélni a férjemnek a telefonba, hogy milyen hülye a férje, meg mi hol fáj már megint, meg milyen drága a gyógyszer. Engem gyűlöl, de gyűlölte a férjem összes többi barátnőjét is, így én együttélésünk 6 éve alatt még nem lettem neki bemutatva. A férjem megmondta, hogy amíg nem tud viselkedni, addig nincs találkozás, nem fog engem kitenni ennek. Nem tud, így járt. Nekem kicsit nehéz ezt így megérteni meg elfogadni, de ez van.
2020. máj. 8. 10:31
 14/15 anonim ***** válasza:
83%

Az én párom szülei teljesen egészségesek és ők se érdeklődők.

Találkoztam már velük, de hozzám se szóltak. Levegőnek néztek. Mintha a kisfiuknak valami kellékje lennék, pl egy hátizsák.

Sose kérdeztek rólam semmit, azt se tudják hány éves vagyok..

Az anyja kimondottan utál, olyan, mintha a pasiját loptam volna el.

Eleinte zavart a dolog, de beletörődtem hogy ez van.

Mi lenne amúgy ha gyereketek lesz? Túléli hogy nem látja őket.

Más is van akinek nem voltak nagyszülei, mégis normális felnőtt lett belőle.

2020. máj. 8. 11:33
 15/15 anonim ***** válasza:
79%

A gyerek felneveléséhez az any és az apa tökéletesen elég. Tapasztaltam már párszor.

Egy szerető és értelmes nagymama, nagypapa jól jön, kiegészítésül, de az a két ember nem tűnik ilyennek.

Apám se tudott arról se, hogy lett egy gyerekünk.

Oka volt ennek.

2020. máj. 13. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!