Hogy lehet azt megszokni, hogy a párom szülei nem is érdeklődnek?
Figyelt kérdés
Barátom szülei. Apukája alkolista, elváltak a szülei, nem beszél vele kb 5-6 éve. Engem nem is mutatott be neki, mert nem is találkoztunk még soha, ők sem.
Anyukájának kiskorában agyhártyagylladása volt és nem teljesen komplett szegény, meg meléé rosszindulatú, ki nem áll engem.
Ha együtt vagyunk nem hivja fel az anyja, ritkán. Rólam pl nem kérdez, csak kicsit a fiát, majd mesél ő mit csinál, a barátom meg lerázza.
Félek mi lesz, ha lesz gyerünk. Semmilyen nagyszülői szeretetetm akár egy csokit nem fog kapni?
2020. máj. 7. 16:48
1/15 anonim válasza:
Természetesen jó dolog, ha egy gyereknek vannak normális nagyszülei, de ha nincsenek egyáltalán, az sem tragédia.
Nekem nem voltak nagyszüleim, ebbe születtem bele, így nem is hiányoztak.
2/15 anonim válasza:
Most komolyan, a "nem komplettől" vagy az alkoholistától várod a nagyszülői gondoskodást? Me egyiktől se fog kapni a gyerek, ez kb borítékolható.
3/15 anonim válasza:
Örülj neki, hogy egy alkoholista férfi és egy rosszindulatú nemszázas nő békén hagy titeket.
4/15 anonim válasza:
Nem megszokni kell, hanem örülni, hogy nem lesznek ilyen nagyszülők a gyerek életében. Ami nincs, az nem hiányzik a gyereknek, a plusz csoki meg végképp nem.
5/15 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ennyire érdektelenek, képzelheted, milyen lenne, ha ilyen állapotban a nyakatokon lógnának. Szerencséd van, hogy a párod helyén kezeli a dolgokat. Egymásra koncentráljatok♡
6/15 anonim válasza:
Ebben a helyzetben inkább örülnék, hogy nem keresnek.
7/15 anonim válasza:
Mit kell ezen megszokni neked? A fèrjem szüleivel 11 éve nem tartjuk a kapcsolatot, a 8 éves fiunkat nem ismerik, a most úton lévő kislányunkról nem is tudnak. Természetesen ennek megvan az oka, ilyen nagyszülőkkel nem vesztenek semmit a gyerekek. Itt vannak az én szüleim, ők igazi nagyszülők. Neked nincsenek szüleid?
8/15 A kérdező kommentje:
Vannak szüleim, persze, de kicsit gáz, hogy pl. őt hívják, én meg nem vagyok érdekes... rosszul esik
2020. máj. 7. 18:17
9/15 anonim válasza:
Kérdező, szerintem #8-as válaszod alapján nekes IS komoly mentális problémáid vannak, ha nekedvez tőlük hiánZik.
10/15 A kérdező kommentje:
rosszul fogalmaztam, az a bajom, hogy a barátomat otthon isteníti, én meg le vagyok... barátom meg semmit nem mond, h mellettem álljon, hanem teljesen elfogadja, nem akar változtatni h haladjunk együtt...
2020. máj. 7. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!