Akik nem beszélnek anyósékkal- miért nem beszéltek? És mennyire jelent ez nemet pl. nem is köszönsz neki vagy nem jártok el vhova?
Akkor viszont nem normális és rá kell hagyni a dolgokat, nem pedig mellre szívni.
A párod mit szól mindehhez?
nem, szerintünk sem..
próbált vele beszélni, szépen is kiabálva is, h ez nem oké amit tesz, de lesz.rja, neki ez így jó, h nem megyek oda... tudja a párom, h nagyon fáj, mi is veszekedtünk ezen..
azzal jön az anyja h az ő háza és kész. ami oké, de könyörgöm, a fia szerelme vagyok, nem vagyok se iszákos, se drogos... szóval már nem tud mit kezdeni, azt mondja az anyja, nem fog megszakitani vele minden kapcsolatot, de tenni nem tesz semmit, nem tudom, h nem tud vagy nem is akar...
Az egész kapcsolatunk alatt keverte a sz4rt az anyja. Alapból nem kedvelt, mert már nem ő volt a pici fia életében az első.
Természetellenesen kötődött hozzá, mintha a felesége lett volna. Próbáltam jó viszonyt tartani, de egy idő után meguntam. Nem köszönök neki mert szerencsére más városban lakik, és nem kell látnom soha.
Az elejétől kezdve utált, főleg mikor a lánya hozzám költözött.
Mindig nyomasztja a lányát hogy költözzön haza stb.
Kölcsönösen kitiltottuk egymást a lakásunkból, szerencsére nem kell találkozni szóba állni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!