Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szakítani a párom családja miatt?

Szakítani a párom családja miatt?

Figyelt kérdés
Három éve vagyunk együtt és ennyi idő alatt sem fogadott el a párom édesapja és édesanyja. Mindkét szülő érzelmileg zsarolja a barátomat, azt éreztetik vele, hogy hülye amiért engem komolyan vesz. Nemrég tudtam meg, hogy az anya olyanokkal tömte a fiú fejét, hogy lehet megcsalom, meg hogy ő ismeri a fiát és tudja, nem boldog velem, ne csinálja ezt magával stb. Értetlenül állok a dolog előtt, mert igyekeztem jó barátnő lenni és jó menyjelölt is. Nem mellesleg bárkit meg lehetne kérdezni aki ismer arról, hogy becsületes nő vagyok. Az anya azon volt kiakadva, hogy mi az, hogy néha barátom főzött vagy takarított. (Együtt élünk és mindketten dolgozunk). A szülők elvárnák, hogy barátom minden hétvégén hazamenjen a családi házhoz dolgozni, pedig semmi csinálnivaló nincs azon a házon, gyönyörű. Illetve nálam is azt akarták, hogy menjek takarítani hozzájuk. Azt is rám fogta, hogy én pénzzel lehúzom a fiát, pedig sokszor többet tettem anyagilag bele, mint barátom. Egy jó fél éve ott tartunk, hogy nem csak anyósék, hanem párom húga és a tágabb családi kör (anya testvérei és az ő párjaik) is elkezdtek úgy bánni velem, úgy beszélni, hogy úgy érzem magam ha ott vagyok náluk, mint egy darab sz.r már bocsánat. Róluk nem is tudok, hogy miért rühellnek, az az egy okuk lehet rá, hogy az anya így akarja, pedig gondolhatnák, hogy nem vagyok rossz ember, a kisgyerekeikkel is mindig szépen eljátszottam, tényleg igyekeztem (a kicsik legalább szerettek). Barátom kiáll értem, de nekem itt elég volt. Az, hogy velem tiszta idegen emberek ilyen lekezelően bánjanak, sose tapasztaltam, pedig pár munkahelyre/új élethelyzetbe már be kellett illeszkedjek. Emellett viszont szeretném és nehéz a szakítás, de ugye szerintetek sem lehet így egy életet leélni??? A család biztosan nem fog megváltozni.
2020. ápr. 16. 08:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Ne menj házhoz a "pofonért" mondd meg párodnak ő mehet ha akar te nem mész és ne jöjjenek. Ha párodon nem látod hogy hatnának rá a hülyeségeivel szerintem ne hagyd el. Azokat meg kakkantsd le mit beszélnek ha jól megvagytok
2020. ápr. 16. 11:04
 12/20 anonim ***** válasza:
87%

én kitartottam a férjem mellett,de bánom hogy nem tiltottam el anno a családjától. Nem leszek rossz feleség és átmehet hozzájuk (mármint a vírus után) de közöltem ,hogy rühellem őket és ez nem fog változni,ne is álmodozzon róla :P

minimum 20 évig kell a családot elviselned vagy ha a párod partner ebben akkor TE többet nem mész át. Ha ez nem működik akkor igen szakítani kell, ez van :(

2020. ápr. 16. 11:24
 13/20 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon egyszerű:párod menjen, amennyiszer akar, de nélküled. Ha meg ő nem akarja megérteni és így is tukmálja, akkor lapát.
2020. ápr. 16. 11:33
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

"Minden nő elszakítja a férfit a családjától?

Jesszus!"

7-es, miért? Inkább tátott szájjal kellene nézni a férfinak, hogy a szíve választottját mocskolják a szülei/testvérei? Azért ha egy pár évek óta jól megvan, megértésben, szeretetben élnek, az őket igazolja.

Igenis, van olyan helyzet, amikor másképpen nem lehet, csak kapcsolat teljes megszakításával. (Van, amelyik család csak ebből ért sajnos.)

2020. ápr. 16. 11:47
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Csak akkor jogos, ha nő rokonaival is annyi kapcsolat lesz, mint a férfiéval.

Miért csak a nők sírnak? Erre válaszoljatok!

2020. ápr. 16. 12:21
 16/20 anonim ***** válasza:
96%

Ha a NÖT sértegeti a férfi családja, akkor miért kellen a nö családját büntetni, márcsak azért is értelmetlen lenne, ha azok rendesen viselkednek.

Fordított esetben - ha a férfit piszkálja a nö családja, akkor értelemszerüen velük kellene megszakítani a kapcsolatot.

Annak semmi értelme, hogy "egyenlösdit" játszanak és a vétlen családtagokat büntessék pár hülye miatt.

Persze te valószínüleg nem fogod fel, csak szidöd a nöket, ahogy igen sok más kérdésnél is. Attól, hoyg te ennyire megkeresedett és buta valaki vagy, nem kellene mindenhová írni a hülyeségeidet!

2020. ápr. 16. 13:08
 17/20 anonim ***** válasza:
96%

"Miért csak a nők sírnak? Erre válaszoljatok!"

Mert CSAK EZEKET a kérdéseket veszed észre!

Rengeteg olyan kérdés is van, ahol egy férfi van hasonló helyzetben, és ott is ugyanazt tanácsolják neki, mint itt a kérdezönek.

A gond CSAK ANNYI, hogy TE annyira nögyülölö vagy, hogy képtelen vagy csak picit is objektív reakcióra.

2020. ápr. 16. 13:10
 18/20 anonim ***** válasza:
95%

"Csak akkor jogos, ha nő rokonaival is annyi kapcsolat lesz, mint a férfiéval."

Nagyon el vagy tévedve. EBBEN nincs egyenlősdi. Melyik szülőpár hogyan viszonyul a fiatalok kapcsolatához, úgy fognak a fiatalok is viszonyulni hozzájuk.

2020. ápr. 16. 15:27
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nálunk hasonló a helyzet, annyi különbséggel hogy az én esetemben anyám a hunyó (na meg az "élettársa"). Mindkettő alkoholista, anyám teljesen kifordul magából ha iszik és vagy közvetve, vagy közvetlenül szidja a párom. Nincs rá oka, mert eleve többet segített neki mint a vadbarom élettársa. Amikor nálam alszik, akkor nagy ívben elkerüli őket, de ettől független a minimum tiszteletet megadja. Ez miatt nem szakítana velem, mert ilyen anyám van, csak annyit kér, hogy sose legyek olyan mint ő.

Az a terv, hogy elköltözünk amint lehetséges, és minimalizáljuk velük a kapcsolatot (igen, én is, mivel nekem is sok sérelmem van feléjük...) Szerintem ilyen esetekben ez a legjárhatóbb út. Kevés beleszólása lesz utána az életünkbe, a telefont meg rá lehet nyomni ha csak kötekedés vagy mocskolódás miatt hív. Keresni esélye se lesz, mert nem mondjuk meg hova költözünk, és ha majd gyermekünk születik, őt se fogja sűrűn látni, mert egy felelőtlen, trágár ember, akire még egy hörcsögöt se bíznék.

2020. ápr. 16. 20:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Párommal egymás között minden rendben volt. Egymással bajunk nem volt. Viszont a családjának velem igen. Mert hogy az anyja nem ilyen lányt képzelt el a fia mellé. Párom kiállt mellettem, és próbálta megértetni a szüleivel hogy engem választott, fogadják el. De persze a szülei emellett még kisgyerekként is kezelték, és azt hitték hogy majd a 25 éves felnőtt különélő dolgozó fiuk azt fogja tenni amit ők mondanak. Hát, nagyot koppantak amikor a férjemnél elpattant a cérna és választás elé állította őket, hogy vagy befejezik ezt a viselkedést és normálisan fognak hozzám viszonyulni, vagy velük fog minden kapcsolatot megszakitani, és ki fogja zárni őket az életéből, mert neki ez így nem megy. Nos, szülei tovább pampogtak, sőt, fel voltak háborodva hogy a kicsi fiuk milyen neveletlen és tiszteletlen hogy még nekik ad ultimátumot, szóval a vége az lett hogy telefon számot változtatott, e-mailre nem reagál, néha próbálják munkahelyen felhivni, de ott is már a recepción lepattintjak őket. Minden kapcsolatot megszakított velük. Azóta sokkal nyugodtabb az életünk. Sokkal.
2020. ápr. 17. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!