Szakítani a párom családja miatt?
én kitartottam a férjem mellett,de bánom hogy nem tiltottam el anno a családjától. Nem leszek rossz feleség és átmehet hozzájuk (mármint a vírus után) de közöltem ,hogy rühellem őket és ez nem fog változni,ne is álmodozzon róla :P
minimum 20 évig kell a családot elviselned vagy ha a párod partner ebben akkor TE többet nem mész át. Ha ez nem működik akkor igen szakítani kell, ez van :(
"Minden nő elszakítja a férfit a családjától?
Jesszus!"
7-es, miért? Inkább tátott szájjal kellene nézni a férfinak, hogy a szíve választottját mocskolják a szülei/testvérei? Azért ha egy pár évek óta jól megvan, megértésben, szeretetben élnek, az őket igazolja.
Igenis, van olyan helyzet, amikor másképpen nem lehet, csak kapcsolat teljes megszakításával. (Van, amelyik család csak ebből ért sajnos.)
Csak akkor jogos, ha nő rokonaival is annyi kapcsolat lesz, mint a férfiéval.
Miért csak a nők sírnak? Erre válaszoljatok!
Ha a NÖT sértegeti a férfi családja, akkor miért kellen a nö családját büntetni, márcsak azért is értelmetlen lenne, ha azok rendesen viselkednek.
Fordított esetben - ha a férfit piszkálja a nö családja, akkor értelemszerüen velük kellene megszakítani a kapcsolatot.
Annak semmi értelme, hogy "egyenlösdit" játszanak és a vétlen családtagokat büntessék pár hülye miatt.
Persze te valószínüleg nem fogod fel, csak szidöd a nöket, ahogy igen sok más kérdésnél is. Attól, hoyg te ennyire megkeresedett és buta valaki vagy, nem kellene mindenhová írni a hülyeségeidet!
"Miért csak a nők sírnak? Erre válaszoljatok!"
Mert CSAK EZEKET a kérdéseket veszed észre!
Rengeteg olyan kérdés is van, ahol egy férfi van hasonló helyzetben, és ott is ugyanazt tanácsolják neki, mint itt a kérdezönek.
A gond CSAK ANNYI, hogy TE annyira nögyülölö vagy, hogy képtelen vagy csak picit is objektív reakcióra.
"Csak akkor jogos, ha nő rokonaival is annyi kapcsolat lesz, mint a férfiéval."
Nagyon el vagy tévedve. EBBEN nincs egyenlősdi. Melyik szülőpár hogyan viszonyul a fiatalok kapcsolatához, úgy fognak a fiatalok is viszonyulni hozzájuk.
Kérdező, nálunk hasonló a helyzet, annyi különbséggel hogy az én esetemben anyám a hunyó (na meg az "élettársa"). Mindkettő alkoholista, anyám teljesen kifordul magából ha iszik és vagy közvetve, vagy közvetlenül szidja a párom. Nincs rá oka, mert eleve többet segített neki mint a vadbarom élettársa. Amikor nálam alszik, akkor nagy ívben elkerüli őket, de ettől független a minimum tiszteletet megadja. Ez miatt nem szakítana velem, mert ilyen anyám van, csak annyit kér, hogy sose legyek olyan mint ő.
Az a terv, hogy elköltözünk amint lehetséges, és minimalizáljuk velük a kapcsolatot (igen, én is, mivel nekem is sok sérelmem van feléjük...) Szerintem ilyen esetekben ez a legjárhatóbb út. Kevés beleszólása lesz utána az életünkbe, a telefont meg rá lehet nyomni ha csak kötekedés vagy mocskolódás miatt hív. Keresni esélye se lesz, mert nem mondjuk meg hova költözünk, és ha majd gyermekünk születik, őt se fogja sűrűn látni, mert egy felelőtlen, trágár ember, akire még egy hörcsögöt se bíznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!