Mit tennétek ha a ferjetek csaladja levegőnek nézne?
1. Én elkerülném öket, nem találkoznék velük többet. (Oyan meg nincs, hogy muszáj!) És nem érdekel a véleményük.
2. A férjednek meg nem kell választania, ha neki fontos, akkor odamegy, találkozik velük, de nélküled, neked nem kell menni. Gondolom, nem minden nap van velük, hetente-kéthetente meg kibirsz egy estét nélküle.
3. Attól, hogy nem vagytok mindig mindenhol együtt, nem lesz rosszabb a házasságotok, inkább jobb.
Bárcsak levegőnek néznének. Az enyém áskálódik és mindenkinek kibeszél. Ha van rajtam kalap az a baj, ha nincs rajtam kalap, akkor az a baj.
Amikor rákérdeztem mi a gond, akkor közölték, hogy semmi, ők nagyon szeretnek. Ők csak jó dolgokat mondanak rólam. 😂 Kár, hogy nem így van.
Ha a fárjed családja levegőnek néz, és a férjed ennek kitesz, akkor bizony nem választott közted és a családja között - ami amúgy is iszonyú durva családi játszma -, hanem csak hallgat és eltűri azt, hogy téged a család ignoráljon, fájdalmnatbokozzon és megalázzon.
Nos, a valódi választás és döntés ez: a férjed egy közös családi ebéden vagy akármin szépen feláll, amikor veled megint szemétkednek, és közli a véleményét a családról, szót sem hagyva másnak, majd megfogja a kezedet és távozik. Elegánsan, és többé a büdös életben nem áll szóba egyetlen ellenségeskedő, aljas családtaggal sem.
Kivált nem az édesanyjával, mert az ilyen családi aljaskodások mögött szinte mindig a drőga anyós (a férj vagy a feleség, de inkább a férj) "édes"anyja szokott állni.
Volt benne részem.
külön laktok? az a lényeg/fontos, hogy férjed melletted áll, tud a problémáról. sógornőd viselkedése nem volt szép, hogy te bizalmasan elmondtad, ő pedig tovább adta.
szép egy nagy összetartó család, jó érzés is beletartozni, de ha valami nem megy, én nem erőltetném a rokoni szálak ápolását.
Elnézést kedves kérdező!
Én nem egy troll vagyok meg semmi, de mindenhez jogod van. Ha már a hozzád közelebb emberek/ismerősök segítsége kell a lelki teher miatt, hát bátran beszélj nekik csak vigyázz kinek mondod el.
Az én szüleim ugyanezt át élték mmint anyum részéről, annyiban előnyünk volt hogy megszakítottuk a teljes kapcsolatot (apossal és anyossal)
Ha esetleg van Instagram-od, tudom neked javasolni az egyik oldalt akik pont hasonlóan, az élet minden területére kiterjedő filozófiai kérdésekkel foglalkoznak, és szerintem hatásos hisz a kérdés rá vezet a helyes válaszra.
Instagram: @monddhogy
Hivatkozás: [link]
Összetenném a két kezem és hálát rebegnék az Úrnak, ha levegőnek nézne a mindenbe beleszóló, erőszakos anyós, az alkoholizmus alsó határát súroló após és a beképzelt újgazdag sógor meg a kedves felesége.
Ha ennyire utálnak téged, inkább örülj neki, hogy nem kell velük tartanod a kapcsolatot. Ami a legfontosabb: a férjed melletted áll. Azért kell választania köztetek, mert a családja provokálja ki, nem azért mert te hisztizel. Úgyhogy ne legyen bűntudatod emiatt.
azért, mert beszéltél érzelmeidről ne hibáztasd magad!
csak sajnos nem jó embert választottál a sógornőd személyében, de ezt nem tudhattad előre.
legfontosabb, hogy a férjed melletted áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!