Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Barátnőm egész családja ránk...

Barátnőm egész családja ránk irigykedik?

Figyelt kérdés

Jól keresünk mindketten, fiatalok vagyunk, együtt élünk. A nővére a legnagyobb irigy! Ahogy megérkezünk látogatóba az az első kérdése “És hova mentek nyaralni? Húsvétkor hova mentek külföldre?” Ha azt mondjuk hogy nem tudjuk, akkor elkezdenek találgatni hogy “tudjuk hogy Thaiföldre, biztos vagyok. Vagy kimennek a Seychelle szigetekre”. És ez a téma. Idén nem megyünk sehova, de az anyja minden nap megkérdezi hogy hova fogunk menni és biztos titkoljuk mert több hétre fogunk Ausztráliába menni. Nem tudom honnan jönnek ezek nekik, de nagyon irigység van a háttérben! Ők soha nem mennek sehova, gyári munkások, nem is akarnak továbbtanulni és irigyek! A nővére meg már a 4. gyerekkel terhes és soha nem voltak még együtt nyaralni amióta a férjével van. Mert ahogy mondják 3+1 gyerek mellett erre nincsen pénz (a férj autótuningolás hobbijára persze van).

Ha azt mondjuk nekik, hogy igen, eltaláltátok, 2 hét Seychelle szigetek, akkor olyan öröm van az arcukon gúnnyal keverve “tudtuk mi, tudtuk ...”

A nővére folyamatosan szegényként titulálja magukat, közben egy 120 négyzetmétere felújított házuk van, igaz hogy faluban, de van! Autójuk is 3 éves Suzuki de arra is azt mondja hogy szegények. Szerintem ez nagyon nem szegénység! Az hogy mi utazásra költünk mert nincs autónk és albérletben vagyunk, attól szerintem ők gazdagabbak!

2019. ápr. 7. 09:33
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy “milliomosék”-nak hívnak minket, a saját családja! Meg azt is, hogy a nővére nem is akar dolgozni (soha nem volt még munkahelye!), meg is mondta hogy ő családanya és kész. A férje meg gyári melós meg maszekol hétvégén! Az ilyen mit irigykedik?
2019. ápr. 7. 09:35
 2/32 szántóvető ***** válasza:
50%
mi a kérdés?ne foglalkozzatok velük.vagy kérdezz vissza hogy ők hova mennek.vagy mondd nekik hogy elmentek ha ők fizetik.szerintem ez inkább vicces rátok nézve mint kínos.mutogass nekik nyaralási képeket(akár belföldi nyaralásról,)kérd meg hogy ő is mutassa meg a képeit.
2019. ápr. 7. 09:40
 3/32 anonim ***** válasza:
20%

Egy kis 14 éves kamuzik! Max szeretnéd hogy rád irigykedjen valaki is. Ha tényleg ilyen szinten lennél, nem a gyk-n hencegnél. Ez kb már a 100 milliómodik ilyen kérdés.

Milyen érdekes hogy ezen az oldalon mindenki milyen jómódú, gazdag.

Tényleg el tudom képzelni, hogy ezek az emberek éreznek vmi eufórikus élményt, mikor előadja a gyk-n hogy mennyire tele van lével, és így megnyugszik a pici lelke hogy ő igenis hasznos eleme a társadalomnak.

2019. ápr. 7. 09:43
 4/32 anonim ***** válasza:
26%
Lehet, hogy jól keresel, de az intelligencia szikrája is hiányzik az írásodból. Ezek nem egy tanult, sikeres ember mondatai, inkább olyané, aki próbálja magát többnek feltüntetni. De kilóg a lóláb, a stílus, nyelvhasználat elárul.
2019. ápr. 7. 09:45
 5/32 szántóvető ***** válasza:
28%
meg sem fordult a fejemben hogy irigykedjek rá.2 jól kereső fiatal pár albiban,kocsi nélkül?ilyen előfordul ebben az országban szép számmal,és nem itt kezdődik a gazdagság..úgyhogy nem gondoltam hogy kamu a sztori.
2019. ápr. 7. 09:47
 6/32 anonim ***** válasza:
27%
Milliomoskám, legalább írd le jól, hogy Seychelle-szigetek.
2019. ápr. 7. 09:51
 7/32 anonim ***** válasza:
11%
Ez egy kamu kérdés. A valóban pénzes emberek nem jönnek ide dicsekedni, meg siránkozni, hogy mennyi irigyük van. Maximum egy svájci kupiban gazdagodtál meg, bár lehet, hogy egy hivatásos luxusprostiba is több intelligencia szorult.
2019. ápr. 7. 09:54
 8/32 anonim ***** válasza:
14%

Láttam már ilyen testvérpárt.

Fiúk és mindketten jól keresnek.

Az egyik mindig elszórakozta a pénzét, a másik testvér spórolósabb volt.

Most 30 körüliek és az élet úgy hozta, hogy szinte egyszerre találtak lányt, akivel összeköltöztek.

A fiatalabb fiu egy 140.000 ft-os albérletben lakik a városban, a másik testvér falun vettek családi házat, amit folyamatosan újítanak fel.

Szerinted melyik a gazdagabb?

Melyik hol fog tartani 5 év múlva?

Lehet, hogy pillanatnyilag te élsz jobban, de a testvér sokkal gazdagabb!

2019. ápr. 7. 09:54
 9/32 anonim ***** válasza:
48%
3+1 gyerek meg 10+10 CSOK na ezek fognak majd pár éven belül tüntetni.
2019. ápr. 7. 09:55
 10/32 anonim ***** válasza:
57%
Miért lenne kamu? Rengeteg ilyen ismerősöm van,sőt olyan is rengeteg akiknek van saját lakás és úgy keresnek jól. Legtöbben örökölnek szülőtől lakást,vagy segítenek szülei venni. Manapság kb minden fiatal diplomás,városban él,alapból a kezdő fizu netto 200 feletti. Simán hihető és a határ a csillagos ég...
2019. ápr. 7. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!