Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek ha a ferjetek...

Mit tennétek ha a ferjetek csaladja levegőnek nézne?

Figyelt kérdés
Sose szerettek engem. Az elejen meg ugy ahogy elviseltek, de akkor is voltak olyan beszolasaik amik rosszul estek. Egyszer kipanaszkodtam nagam, pár pohár bor után egy illetőnek roluk konkretabban a ferjem occsenek a felesegerol es a kozos nagykorú lanyukrol, erre visszamondott mindent és most meg nagyobb utálat lett irantam nekik. Tudom, nem kellett volna masnak kibeszelnem ezt a dolgot, de akkor gyenge voltam es jol esett hogy valaki meghallgat. Megbeszelni nem lehet velük ezt, mert nagyon furcsák, nem nyitnak semmi es senki felé, de emellett mindenkit leneznek. Szerintetek lehet igy leelni egy házasságot hogy ilyenek velem a ferjem csaladtagjai? A ferjem mellettem áll, de sajnálom hogy valasztania kell koztem s a csaladja egy része között.

2020. márc. 5. 07:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Az én párom családja is ilyen, én elkerülöm őket.

Egyszer volt egy vitánk a párommal, akkor kibukott belőlem a dolog. Megírtam mindent az anyjának, mennyire bunkó f4szok, és mennyire utálom őket én is.

2020. márc. 5. 09:15
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Mivel hasonló helyzetben vagyok, elmondhatom, hogy nem könnyű a helyzeted. De nem tudsz javítani rajta azzal, hogy olyasvalakinek beszélsz róla, aki hátbatámad. Miért nem olyannak mondod el, aki feltétlenül melletted van? Anyukádnak, saját gyerekednek(ha van és ha felnőttkorú) Ezeken a dolgokon nem lehet javítani semmiképp úgy, ha te is ellenségesen viselkedsz(az előző válaszolók közül mondták, hogy a férjed kényszerítsd rá a drámára-nem ajánlom)Bár nekem nem sikerült, szerintem a megoldás az lehet, ha a férjednek próbálod elmondani, mennyire szeretnél normális viszonyt a lányával,-tehát nem a negatívumokat mondod, mert akkor ő majd rögtön besértődik-hátha megérti. Mindenképpen ő a kulcs a történetben.Nálunk azért nem sikerült, mert külön nagykorú gyerekeink vannak,nekem egy külföldön élő lányom és már unokák is, neki itthon egyetemista gyerekei. Azt hittem, hogy ahogy nőnek a gyerekei, majd alakul a kapcsolatunk, de inkább napról-napra rosszabb lett, mert a párom egyre erősebb szövetséget köt velük, és soha nem szól rájuk, ha nem megfelelően viselkednek velem, én meg egyáltalán nem merek semmilyen megjegyzést tenni, mert abból óriási drámák vannak.
2020. márc. 5. 11:02
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Hát ne haragudj, de ha becsípve kibeszéled valakinek a saját feleségét és lányát, mégis miből gondolod, hogy nem fogja nekik elmondani, hogy mit mondtál? Naná, hogy elmondja, nekem is az lenne az első, hogy elmondom.

Na, mindegy, az én párom családja is hasonló, de pont a múltbeli rossz tapasztalatok miatt a párom nem mutatott be a családjának, mert tudja, hogy fúrás lenne meg beszólogatás. Most majd összeházasodunk és gyerekünk lesz, elkerülhetetlen lesz valamennyi kapcsolat, de próbálja majd minimálison tartani. Neki a legrosszabb ez, nem nekem. Az én családom nagyon jó, összetartó, nyitott, szeretettel fogadták a páromat, családtag lett rövid időn belül. Mi ennek örülünk és kiélvezzük, a másik oldalt pedig igyekszünk elfogadni, és nem engedni, hogy befolyásolja az életünket, boldogságunkat.

2020. márc. 5. 11:05
 14/16 anonim ***** válasza:
86%
Figyu te most olyaoknak akarsz megfelelni akik nagy ívben $z@rnak a fejedre? Minek?
2020. márc. 5. 11:33
 15/16 anonim ***** válasza:
90%
Egy a fontos : a férjed melletted áll! Ne legyen lelkiismeret furdalásod emiatt. Valószínűleg akárki lehetne a férjed párja, senki nem lenne jó nekik. Ne törődj velük, és legközelebb a saját családoddal, vagy közeli barátokkal beszélj meg ilyen dolgokat!
2020. márc. 5. 12:05
 16/16 anonim ***** válasza:
18%

Mégha barátnődnek, azt mondom oké... de pont a fiúknak? XD

Amúgy meg le kell szarni őket. Ennyi.

2020. márc. 5. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!