Mit tennétek ha a ferjetek csaladja levegőnek nézne?
Az én párom családja is ilyen, én elkerülöm őket.
Egyszer volt egy vitánk a párommal, akkor kibukott belőlem a dolog. Megírtam mindent az anyjának, mennyire bunkó f4szok, és mennyire utálom őket én is.
Hát ne haragudj, de ha becsípve kibeszéled valakinek a saját feleségét és lányát, mégis miből gondolod, hogy nem fogja nekik elmondani, hogy mit mondtál? Naná, hogy elmondja, nekem is az lenne az első, hogy elmondom.
Na, mindegy, az én párom családja is hasonló, de pont a múltbeli rossz tapasztalatok miatt a párom nem mutatott be a családjának, mert tudja, hogy fúrás lenne meg beszólogatás. Most majd összeházasodunk és gyerekünk lesz, elkerülhetetlen lesz valamennyi kapcsolat, de próbálja majd minimálison tartani. Neki a legrosszabb ez, nem nekem. Az én családom nagyon jó, összetartó, nyitott, szeretettel fogadták a páromat, családtag lett rövid időn belül. Mi ennek örülünk és kiélvezzük, a másik oldalt pedig igyekszünk elfogadni, és nem engedni, hogy befolyásolja az életünket, boldogságunkat.
Mégha barátnődnek, azt mondom oké... de pont a fiúknak? XD
Amúgy meg le kell szarni őket. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!