Anyósnak nem tetszik a kislányunk neve, és ezt
folyamatosan hangoztatja, mikor unja màr meg?
Légyszi kérdező, írd már le mi az a név😢 a 47 előző válaszokat nem olvastam el, csak a kérdezőét (azt a 3-at),de egyikben sem írtad le. Mivel írtad, hogy az 50 leggyakoribb névben benne van lehet ez nem tetszik a mamának, ő inkább valami ritkábbat vagy "régit" adna az unokának. Pl. én se repesnék a 8. Hanna vagy Olívia után (vagy ha fiú akkor a Benettért és a Noelért nem lennék elragadtatva), de elfogadnám, hogy ez a TI döntésetek.
2020. ápr. 2. 13:45
Felesleges addig is bármi tanácsot adni, amíg el nem árulod, mi az a név.
Gyanús, hogy valami idétlen baromság, ha ennyire titkolod. Egyik ismerősöm a "tök átlagos meg gyakori" jelzővel az Orália (nem vicc) nevet illette, ott a férjnek meg a nő anyjának sikerült őt erről a baromságról lebeszélnie.
2020. ápr. 3. 09:25
53/60 A kérdező kommentje:
Te nagyon okos utolsó! Ha vetted volna a fáradtságot és elolvasod a korábbi hozzászólásokat, írtam, hogy az elmúlt években az 50 leggyakoribb név listáján szerepel mindkettő. És teljesen szubjektív, hogy kinek mi tetszik, ezért sem írtam le. Ne haragudj, de nem az érdekel, hogy két név közül kinek mi tetszik. Sajnálom, ha a lényeg nem jut el az agyadig.
Én sem olvastam végig, szóval bocsi, ha ismétlek, de mi lenne, ha rá hagynátok, hogy oké, más lesz....? Aztán mikor már anyakönyvezve van, nem sokra megy a beszólogatással. Aztán lehet neki mondani, hogy ha baja van a gyerekkel, nem kell jönni látogatni....
2020. ápr. 11. 13:47
attól még hogy a leggyakoribb nem feltétlenül a legszebb:P
2020. ápr. 11. 15:57
A szülőknek a legszebb, mert a gyermekük neve. Az ilyen sutyerákok meg csak magukat alázzák meg ezzel az undorító viselkedéssel. A szemébe egyik bánat se merné mondani. Ennyire el vagytok otthon nyomva, hogy itt kell kiadni?
2020. ápr. 11. 21:01
#56 sajnos már csak erről szól ez az oldal. Bárki, bármilyen kérdést tesz fel,minimális időn belül az lesz, hogy a kérdező a komplett idióta és vele van a baj, bármi is legyen a téma.
2020. ápr. 14. 10:10
ismerősöm is divatnevet adott a babájának és marhááára nem tetszik,de illő nevelést kaptam így azt mondtam gyönyörű. Ha ronda lesz a baba, azt mondom csodaszép és így tovább. Tudni kell viselkedni, akkor is ha igazad van.
2020. ápr. 14. 10:15
Nem akarok a vitaba belefolyni, nekem teljesen mindegy, milyen nevet adsz a gyerekednek.
Viszont nem ertem, hogy ha anyos igy viselkedik, a ferjed miert nem allitja le? Neki lenne a dolga, hisz az o anyja.
Ha meg megint elkezdi az anyos a panaszkodast, akkor nyisd ki a szad es mondd meg neki kerek-perec, hogy marhara nem erdekel teged, hogy neki nem tetszik a nev, te leszel a gyerek anyja es nem o, be lehet fejezni.
Akarhanyszor elejt egy megjegyzest a telefonban, en leraknam egybol. Egyszer csak leesik neki....
2020. ápr. 14. 13:18
60/60 anonim válasza:
Huuu ezt a kérdést nem én írtam?? :D Teljesen mindegy mi lesz a neve, nincs semmilyen szinten beleszólása. Ha kértétek volna a véleményét, az más. Nálunk dettó ez a helyzet, sőt már javaslat is van, hogy inkább mi legyen :) Amúgy nem tudom, hogy miért de nekem pl. szarul esik, hogy azt mondja a gyerek nevére, hogy ronda. Pedig nekünk nagyon tetszik, és így hívjuk amióta megtudtuk a nemét. Ha nekem lenne nagyobb gyerekem, eszembe nem jutna beleszólni, hogy mi legyen az unokám neve, inkább örülnék, hogy megélem a születését. Azt meg végképp nem tudom elképzelni, hogy leszóljam a névválasztást. Akkor unja meg, ha megszületik és a választott neveteket kapja a pici. Remélem annyira paraszt -már bocsi - nem lesz, hogy a gyereket is cseszegeti majd a neve miatt, vagy mondja neki, hogy én nem ezt a nevet akartam neked, dehát anyádék......Drága mama, szálljon le a rózsaszín unikornisról :D
2020. ápr. 21. 16:20
Kapcsolódó kérdések: