Nem! Melyik része nem érthető annak, hogy csak szükség esetén menj el otthonról és találkozz más emberekkel? Ha az anyósodék 50 körüliek, akkor tudnak magukról gondoskodni, nem nektek kell vinni nekik a kaját, gyógyszert, ergó semmi okotok nincs rá, hogy meglátogassátok őket! Ott van a telefon, internet, lehet napi szinten kapcsolatot tartani azon keresztül is, teljesen biztonságosan!
2020. márc. 29. 09:45
42/48 anonim válasza:
Idős ember vagyok.
Jön a gyerekem 2 hetente 50 km-ről, van kulcsa, kinyitja a kaput, beteszi a cuccot és én a a bezárt ablakon keresztül integetek neki. A kenyeremet a szomszéd fiatal házaspár hozza, hetente 1x 1 kg-t szeletelve, amit én lefagyasztok.
Ők is csak a kapura akasztják.
3-ik hete nem megyek emberek közé, skype-on vagyok velük és a testvéremmel kapcsolatban.
És ennyi!
2020. márc. 29. 10:40
43/48 anonim válasza:
Aki szerint a lassítás a probléma: akkor rohangáljunk egymáshoz és fertőzzük szét egymást gyorsan? Szeretnétek, hogy úgy járjunk, mint az olaszok meg a spanyolok, ahol életkor szerint kell már dönteni, hogy ki kap lélegeztetőgépet és ki nem, mert annyi a fertőzött egyszerre? Nem azért kell lassítani a járványon, hogy velünk kics*sszenek, hanem azért, hogy ne omoljon össze az egészségügyi rendszer.
2020. márc. 29. 14:15
44/48 anonim válasza:
Nem. Eddig minden hétvégén eljöttek, de hálistennek a veszélyhelyzet kihirdetésekor felismerték, hogy nem kéne összejárnunk. Viszont most is hoztak egy csomagot, néhány egyszerűbb élelmiszerrel. Mintha mi nem vennénk magunknak (mániájuk, hogy "ellásanak" minket). Fel is idegesítettek vele. Azért be nem hozták, férjem ment ki átvenni a csomagot.
Ők is ötvensok évesek, ellátásra nem szorulnak. Mi sem, így harminc évesen, de ezt mintha nem fogná át a tudatuk. Egyébként így a járvánnyal kapcsolatban is olyan felfogásuk van, hogy most is azért találkoznak "csak egy kicsit", "csak ezzel, csak azzal". Meg idehurolásszák a hülye, összefogdosott csomagot tök feleslegesen. Megőrülök.
2020. márc. 29. 15:03
45/48 anonim válasza:
10 km anyumék is anyós is 60körüliek de nem járunk egyikönk szüleihez sem. Heti 1x bolt és ennyi
2020. márc. 29. 16:45
46/48 anonim válasza:
Nem. A férjem volt múlt héten valamit segíteni anyósnak kb fél órát, de ezen kívül nem megyünk hozzájuk, betartjuk az előírásokat. Telefonon beszélünk csak.
2020. márc. 30. 00:10
47/48 anonim válasza:
38: ismerősöm nem érte el az anyját és a polgárőrség simán átment megnézni, szóval ha van is családtag szíves örömest segítenek ha valamiért a másik nem mehet át. A kijárási korlátozás pedig ebbe beletartozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!