Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti eljartok a mostani vírus...

Ti eljartok a mostani vírus idejen látogatni anyosekat?

Figyelt kérdés
Külön élünk, még nem olyan idősek, 50 koruliek
2020. márc. 28. 15:06
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
80%
ez nem hiszti lehet nézegetni az olasz teherautók sorát, ami tele van koporsóval-.-" Olasz ismerősöm alá is támasztotta és sírt, szóval ennyit a "hisztiről és kamuról".
2020. márc. 28. 16:55
 22/48 anonim ***** válasza:
83%

igen lassítás, de azért mert ha egyszerre lesz egy nap pl 1000 beteg mint Svájcban, akkor a kórház mint olyan összeomlik a sok beteg ellátásnak súlya alatt.

Míg lassítás esetén is sok beteg lesz,de fokozatosan így minden beteget megfelelően tudnak ellátni. Spanyolországban már a folyosókon fekszenek, mert nincs ágy...

2020. márc. 28. 16:59
 23/48 anonim ***** válasza:
38%

20as.

Mint írtam,nem hiszek el mindent. Látok én is naponta 500 posztot,ami orbitális baromság. Én is eüs vagyok,járványtant is tanultam. Mint írtam már többször is, máshova nem megyek. Tehát nem húzgálom össze-vissza. Alap higiéniát mi is betartjuk,nem puszilkodunk,sem testi kontakt. Sajnos sokan elhisznek minden sz

.rt.amit megosztanak. Én nem. Pánikolni pláne nem fogok. Azzal nem leszek előrébb. De amúgy szerintem nincs is kivel vitatkoznom,tehát én le is zárom a témát.

2020. márc. 28. 17:06
 24/48 anonim ***** válasza:
89%

milyen egészségügyis vagy te? posztok? külföldi híradókat, újságokat is nézem több nyelven nem csak a magyar búlvár híreket és amiket kiíprofesszorok írták ki. pl. az első kínai professzor aki üzente ebből baj lesz leszólták hogy ez csak pánik, azóta szegény professzor bele is halt a betegségbe, pedig ő is védte magát és Kína azóta bocsánatot kért tőle (mondjuk későn). Ha egészségügyisként ennyire komolyan veszed akkor szégyelld magad és tájékozódhatnál jobban. Menj a WHO-ra és más oldalakra, ha nekem nem hiszel.

[link]

tudatlanul sose írj kommentet, én is csak akkor írom ha utánanézek.

2020. márc. 28. 17:11
 25/48 anonim ***** válasza:
77%
50 éves vagyok. Anyós, anyám 72. Természetesen nem látogatjuk őket, ha kell nekik valami beadjuk, de 0 érintkezés.
2020. márc. 28. 17:38
 26/48 anonim ***** válasza:
14%

Anyósékkal nem találkozunk, messze laknak, nincs kocsink, anyós amúgy is mindenféle krónikus beteg, nem kockáztatunk.

Én a saját anyámnál egyszer voltam a vírushelyzet kezdete óta. Puszi ölelkezés nincs, meg persze odafigyelünk. De ő tökegyedül van, így is állandóan ki van bukva. (És néhány utcányira lakik, akár gyalog is el tudnék menni odáig.)

Ha nem tiltják be a húsvétot, akkor anyámhoz szerintem pár órára átmegyünk egy ebéd erejéig. Addig már tuti nem találkozunk.

2020. márc. 28. 17:40
 27/48 anonim ***** válasza:
78%
mert a vírus toleráns lesz és vírus idejére nem fertőz mi?XD
2020. márc. 28. 17:43
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem járunk sehova.
2020. márc. 28. 17:48
 29/48 anonim ***** válasza:
74%
bocs húsvét idejére akart lenni XD
2020. márc. 28. 17:52
 30/48 anonim ***** válasza:
22%

27-29 nem mondtam ilyet.

De ha egy hónap alatt kétszer mozdulok ki néhány utcányi távolságra is, arra azért már mondhatjuk, hogy odafigyelek és nem találkozunk feleslegesen, ugye? :)

2020. márc. 28. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!