Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti eljartok a mostani vírus...

Ti eljartok a mostani vírus idejen látogatni anyosekat?

Figyelt kérdés
Külön élünk, még nem olyan idősek, 50 koruliek
2020. márc. 28. 15:06
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
97%

Mi nem megyünk sehová,csak a közeli erdő mellé futni ,ahol nincsenek emberek.

Szülőkhez főleg nem,mert idősebb korosztály. Az nem pánik ,hogy nem akarunk fél évig munka nélkül itthon ülni ,sem megfertőződni,sem másokat megfertőzni,főleg nem a saját,idősődő szüleinket.

2020. márc. 28. 18:05
 32/48 anonim ***** válasza:
38%
Utolsó, pont ez az, ha otthon is maradsz, ez az egész a lassítás miatt simán el fog tartani fél évig. Júliusra várják csak a tetőzést nálunk. :(
2020. márc. 28. 18:07
 33/48 anonim ***** válasza:
90%

maradj otthon, vagyis:

akkor menj ki ha:

-abc-be, patikába, orvoshoz kell menni (utóbbi csak akkor ha súlyos esetről van szó pl. vakbél gyulladás)

- kutyát sétáltatsz

- futni mész vagy más sport tevékenységet végzel (de szigorúan egyedül)

- ha azért lépsz ki, hogy idős családtagot elláss

És tarts minden esetben min. 2 méter távolságot!!

Tehát: nincs buli, szülinap, esküvő, HÚSVÉT , semmi olyan hogy "csak átmegyek anyámhoz" (ha kell hívd az önkormányzatot hogy segítsen őt ellátni, sőt polgár őrség is szívesen segít)

Vásárolni csak 9 előtt vagy dél után ha nem vagy még 65 éves

MINDEN egyéb esetben kilépni FELELŐTLENSÉG és pont.

2020. márc. 28. 18:21
 34/48 anonim ***** válasza:
78%
Igen, viszem az ebédet és ezt azt, ami épp kell.
2020. márc. 28. 19:55
 35/48 anonim ***** válasza:
60%
Nem, de ha esetleg elkapom, akkor ő lesz az első, akinek elviszem.
2020. márc. 28. 20:07
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. márc. 28. 20:11
 37/48 anonim ***** válasza:
70%
Nem járunk el egyikünk szüleihez sem, habár ők idősebbek (70-79 évesek). Én időnként megyek a szüleimhez, mert bevásárolok nekik.
2020. márc. 28. 20:51
 38/48 anonim ***** válasza:
17%

"semmi olyan hogy "csak átmegyek anyámhoz" (ha kell hívd az önkormányzatot hogy segítsen őt ellátni, sőt polgár őrség is szívesen segít)"

Ez egészen pontosan úgy néz ki, hogy akkor lát el az önkormányzat meg a polgárörség, ha nincs családtag, aki segítsen. Ez még a házi karanténnál is így van.

Úgyhogy de, van olyan, hogy átmegyek anyámhoz segíteni, mert nem kell pluszban terhelni az amúgy is leterhelt szerveket.

2020. márc. 28. 23:28
 39/48 anonim ***** válasza:
81%

20-as te maximum puskaztal jarvanytanbol, de hogy nem tanultal semmit az biztos. De mindegy is. Valoszinu nem az elvonalban dolgozol az eüben, mert ha igen akkor mar kezdhetnel aggodni.

Nem nem el az anyosom, de a sajat imadott anyamat es nagynenemet s elatogatom, sot a nagymamat se latogathatom. Ez utobbi idosek otthonaban es ott mar 3 hete olyan vasszigor van. Bekoltoztek apolok, akik be tudtak es az etelszallitokon kivul.oda senki be nem teszi a labat. Ha csomagot visz valaki az lerakja a keritesen belulre, ott par orat kinthagyjak majd beviszik fertotlenitik es utana kaphatja meg akinek hoztak. Es igy is imadkozni kell nehogy bejusson a virus.

Sajat edesanyamat 3 het aoatt 2szer lattam, mineketszer egy nagybevasarlast cainaotam meg helyette. Nagy szatyrot leadtam neki maszkban kesztyuben, mondtam amit oehet iet napig ne erintsen, ami.olyan megpucolja, kikanalazza, de mindenkeppen kezmosas kezmosas kezmosas. Es be ne merjen meenni bootba vagy patikaba vagyakarhova. Utcara menjen setalni keruljon ki mindenkit vegyen maszkot. Na de egy legterbe meg csak dumcsizni...ha tolunk kapna el es belehalna (tobb veszelyeztetett kategoriaba is beleesik) biztos rohadtul kiakadnek. Ott a vjdeocset a telefon a cset. Segit a gyerekek tanulasaban. Kuldok neki ellenorizendoket, neki felmondhwtjak a verset, szabalyokat, olvashatnak neki. Remelem valoban nem megy ki vagyiw be sehova ...

2020. márc. 29. 00:53
 40/48 anonim ***** válasza:
0%

33, én, aki itthon dolgozom, jóval kisebb eséllyel fogok megfertőzni a szüleimet, mint az önkormi vagy a plogvéd kijelölt dolgozója, aki millió helyen megfordul.

Aput napi kétszer szúrom, kötözöm. Szóval hozzá menne háziápoló, valaki vinné az ebédet, megint más a boltba járna bevásárolni. Ez mennyivel jobb, minthogy én napi kétszer öt percet ott vagyok?

2020. márc. 29. 05:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!