Létezhet, hogy tényleg nem zavarom "anyósékat" azzal, hogy olyan sokat vagyok náluk?
Én abban nőttem fel, hogy anyum abból is világvégét csinált, ha valaki napközben, mondjuk délután átjött 1-2 órára, mert az neki stressz, meg készülni kell. Nálunk csak az unokatesója alhatott kb háromévente egyszer, ő más idegent nem kerülget. Oké nekem ez tök természetes volt, gyakorin is általában ilyesmiket írnak szülők.
Viszont a barátom szülei elég másnak tűnnek... Ott vagyok egész hétvégén, meg néha hétköznap egy éjszaka, de akkor nem találkozok velük mondjuk... De ők ezt tök lazán veszik, barátom azt mondja szeretik ha ott vagyok, azt mondják akár oda is "költözhetek" félig, hétköznap tőlük járhatnék be suliba, nem kéne koleszt fizetnem.
Nekem mégis olyan bűntudatom van, hogy ilyen sokszor ott vagyok "láb alatt", nem is tudom.. A ház nagy, van külön fürdőnk is, szóval fizikailag nem vagyok útban, de mégis.. :/
Szerintetek hihetek abban, hogy tényleg nem bánják hogy ott vagyok? Van ilyen szülő/após/anyós, akit tényleg nem zavar? Sose hallottam még ilyenről.
Valószínüleg tényleg nem zavarja öket, de írtad, hoyg nagy ház van, gondolom, azért sem.
Egy lakásban vagy kis házban sokkal többet vesznek észre egy vendégböl, mint egy nagyban.
Nálunk is a gyerekeink barátai/barátnöi itt lehetnek, mert külön szinten vannak és ezért nem igazán látunk/hallunk belölük sokat akkor, amikor nem akarjuk.
MEgbeszéltük, hogy este 10 után a mi részünkre ne mászkáljanak, mert akkor nyugalmat akarunk, nap közben/hétvégén viszont semmi probléma, ha itt vannak.
Igazad van 9-es, de a feleségednek is igaza volt.
Itt viszont a kérdésben másnak tűnik a helyzet.
A szülőknek külön lakrészük van és a lány nem akar betelepedni, sőt az ott tartózkodásának a mértékével is aggályai vannak.
A fiú erőltetné az ottlétét, a hét összes többi napjára is.
Nem tudni, hogy erről a szülőknek mi az igazi véleményük, lehet, hogy ez csak a srác vágyálma ...
A látszat minden esetre azt mutatja, hogy a szülők nem bánják, de beszélni kellene erről velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!