Nem bírom elviselni az anyósom. Mit csináljak?
A párom édesanyja elviselhetetlen lett, mindenbe beleszol ő mindent jobban tudd.
Légyszívesebben egész életbe a fiával élne aki már 34 éves
Mégis én vagyok a hibás állandóan amikor szólok hogy az anyát kicsit igazista el
😅 Én csak egy évig bírtam ezt. Bár, előtte 4 év járásig kenyérre lehetett kenni. Ahogy hazasodtunk és terhes lettem, akkor bolondult meg.
Én elég határozottan elé álltam, amikor a fia is ott volt és megkérdezem mégis mi a baja velem hogy ezt-azt csinálja. Mondja meg, itt és most.
Fia szépen mellém állt, megmondta anyjának ha nem fejezi be, akkor nem találkozunk többet.
Azóta rendben vagyunk.
Nézd a mai helyzetnek a jó oldalát. A vírus miatt nem szabad látogatni az anyóst, és hatrozottan meg kell tiltani, hogy ő látogasson meg. Telefont meg kikapcsolod, és édes kettesben elvagy a pároddal. Mi a gond akkor?
Amúgy meg ha valaki nem tetszik, nem bírod elviselni, akkor nem kell vele foglalkozni. Nem mész hozzá, nem hívod meg . Ha az a szöveged, hogy már pedig ő jön kérdés nélkül is.. Nos az ajtó zárva van, nem kell beengedni. Nem vagytok otthon ennyi.
Ha a pasi nem áll melléd, akkor megette a fene az egészet!
Hagyd ott a fenébe, éljen anyucival, majd még ki is elégíti, hallottunk már olyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!