Nem bírom elviselni az anyósom piszkálódásait! Mit tegyek? (bővebben lent)
vagy egy jó módszer.
maradj nyugodt, legalábbis keltsd a nyugalom látszatát.
ha piszkálódik csinálj úgy mintha bóknak vennéd vagy viccnek, nevess nagyokat, ezzel sok embert ki lehet hozni a sodrából.
kíváncsi a részletekre? írj egy "naplót" a legunalmasabb napodról.
úgy nézzen ki hogy: 7:00-felkeltem, hármat ásítottam, a Bandika* csak egyet. csináltam egy kávét de két cseppet melléöntöttem az anyós ajándék hímzett alátététre. sebaj, behajítottam egy vödör hypos vízbe.
aztán wc-ztem. jó bő mennyiségű, puha állagú, egészséges barna székletem volt, 10 percig illatosítottam meg fertőtlenítettem a budit.
persze bidét is használtam, utána meg lefürödtem. a lejárt szavatosságú testápolókat amiket az anyóstól kaptam kihajítottam a kukába. közben a férjem készült a munkájába, de előtte még lezavartunk egy menetet.
nagyon jó az ágyban, szép vonalú, jó kis pénisze van, imádom, hogy olyan sokáig bírja.
aztán én is elindultam a munkába. útközben találkoztam egy régi ismerőssel és rengeteget beszéltünk a körömlakkokról
....szóval ilyen részletességgel, végig az anyós cuccait fikázva, lehetőleg jó unalmasan leírva készíts két-három iylen fiktív napot majd nyomdd a kezébe amikor faggatózik.
közöld vele hogy mivel ennyire sztárol már hogy azt se tudja hova legyen boldogságában ha hallhat rólad ezért beavatod a legszentebb dolgaidba.
szerintem csak elmegy a kedve egy időre hogy rendőrőrmestert játsszon. :D
Köszönöm a válaszokat!
A férjem mindent tud, sőt már egy két dolgot el sem merek neki mondani,mert annyira durván állítja le az anyját!
Utálja az anyját apját,nem is jár hozzájuk.
A mama szerint ezért is én vagyok a hibás...pedig előttem is ugyanez volt a helyzet.Amikor a férjemet megkérdeztem hogy miért annyit mondott, hogy egész életébe mindig mindenbe beleszóltak,amit csinált az sosem volt úgy jó.űHa így csinálta az volt a baj, ha meg úgy,akkor az.....és tényleg.
Borzasztó!
Próbálok tisztelettudó maradni,amennyira csak sikerül,mert még is csak ő az idősebb,de valami borzasztó ez a nő.Anyámat apámat nyíltan utálja,ha z én rokonságomhoz megyünk névnapra vagy szülinapra kiveri a balhét,és a lelkemre köti, hogy 1 óra múlva legyünk otthon,mert a gyerekeknek nem jó ha nem otthon vannak meg ilyenek....brrrrr....rá gondolok idegbeteg leszek tőle....a papa még hagyján is,de annak meg a túlzottan nyers modora.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!