Anyós hülyeségeit kizárni az életemből, hogyan? Érzéketlen és nem érti miért nem szeretek vele találkozni.
Pontosan ugyanolyan, mint az én anyósom. Ő is teljesen irritáló, undok, rosszindulatú, és rettenetes a stílusa.
Mi is egy városban élünk, én kb. évente 4-5 alkalommal találkozok vele, de nem nagyon érdekel az sem, amit mond, és az sem ahogyan.
A férjem és a gyerekek kedvéért nem nullázom le a kapcsolatot, de ha megjegyzéseket tesz, mindig azonnal reagálok és nem magamban agyalok és mérgelődök.
Egyből megmondom neki, hogy fogja vissza magát, vagy hogy nyugodtan hagyja ott az ebédet , ha nem ízlik, mert láthatóan grimaszol, pofákat vág, jajgat.
Összességében eljutottunk oda, hogy azért tart tőlem, nem nagyon mer nyíltan belekezdeni a bunkózásba.
Szóval a legfontosabb az, hogy ne tartsd fontos személynek, nem lehet egy ilyen nő meghatározó az életedben.
Nem tetszik neki valami? Ne is törődj vele, le van szarva!
Legyen ő az utolsó, akinek a véleménye számít.
"
Szóval a legfontosabb az, hogy ne tartsd fontos személynek, nem lehet egy ilyen nő meghatározó az életedben.
Nem tetszik neki valami? Ne is törődj vele, le van szarva!
Legyen ő az utolsó, akinek a véleménye számít."
Köszönöm! :))
Ahha! De a hanglejtése is borzalom volt mikor a lányának mondta. Vagy szül vagy nem. Ez mindegy. A lényeg anyós stílusa.. Én 3x osztottam ki mindegyik alkalommal sírt. Majd leültünk béke. Aztán megint nem bírt viselkedni. Egyetlen megoldásom hogy nullára redukálom. Ha kiosztom akkor mártírrá válik, ha nem osztom ki elfajul a nő. Ha meghúzom magam osztja az észt! Ha nem reagálok semmire az a jó?
Amúgy szerintem az ilyenre az a legjobb ha kedves/normális hangsúlyban reagálsz és nem kb kiabálva vagy úgy hogy teljesen csendben maradsz.
Pl. amit írtál hogy mindig beszól a párod hajára hogy túl rövid. Mosolyogj a párodra és mond hogy szerinted jó, neked tetszik. Így kimondod a véleményed de nem veszekedve és ugyanígy bármi mással.
"Mert alapvető pilléreiben, elfogadtak családtagnak"
Erre a statikailag biztos (és szép) mondatra, ezekre a pillérekre tenném a felépítményt. Egy rácsot, ami összefogja a pilléreket, és biztosan áll rajta a toronyház az idők végezetéig.
Tehát a lényeg: férj megy, te otthon építkezel-szépítkezel addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!