Miért utálod vagy szereted az anyósodat, párod anyját?
Nagyos 12.
Nem az volt a kérdés büszke vagyok-e a férjemre és tutyimutyi-e?
Amire célzol 18 éves koromban hangzott el, most 50 vagyok, nyílván már fonnyadó bomba.
A vénasszony helyén van kezelve a fia által is.
De nyugalom és béke az egész rokonságban csak akkor lesz, ha már nem él.
Ne veszekedjetek! :)
Amúgy igaz az előttem szóló jól mondja, van olyan eset amikor..már szomorú de csak akkor van béke ha nem él a feszkó okozója! Sz@r kimondani de ez van.. Meg ha a fia lerendezi akkor oké. Meny ill. barátnőként meg nem muszáj látogatni de a fiának se kötelező. Ha nem nyitom ki a szám és mondom el az összes nyomorom vele kapcs. a páromnak..most én is szívnék. De idejében cselekedtem. :D
Tisztelem benne, hogy a párom édesanyja.
Ha ő nem lenne, a párom sem lenne.
Ha ő nem lenne, akkor a gyerekeim sem lennének.
Tisztelem és méltányolom, hogy szereti a gyerekeimet,
jó nagymama.
Arra neveljük a gyerekeket, hogy nem az a lényeg, hogy a mama csak egy tábla csokit tud hozni a születésnapodra, hanem az, hogy határtalanul szeret, gondol rád. Nem az a lényeg, hogy néha butaságokat beszél, hanem az, hogy milyen nagyon szeret benneteket, és remek palacsintát tud sütni, és akár este 10-kot is nekiáll, ha megkívánjátok.
És mindig mesél.
Sok mindenben nem értünk egyet az anyósommal, de a páromnak joga van az édesanyjához, a gyerekeimnek a nagymamájukhoz.
Az értékrendet tőlünk kapják, tehát az anyósom raplijait, háklijait nem teszik magukévá.
Viszont olyannak fogadják el, amilyen. Részben tőle is származnak. Ez fontos.
Örök törvény: úgy fognak bánni veled a gyerekeid, ahogy te bánsz az ő nagyszüleikkel.
Te vagy a minta, abban nőnek fel.
Nárcisztikus személyiségzavarban szenved szegény.
Csak az a jó amit Ő csinál és mond, mindenért piszkált minket, a páromat terrorban nevelte fel.
Képzeljetek el egy olyan gyerekkort, ahol 0-24 az anyád mellé vagy "kötve", mert ha mondjuk egyedül akarsz lenni egy kicsit, kamaszként, akkor ordítozás és érzelmi zsarolás van. Persze ez még semmi. Engem pl azért utált, mert fiatalabb vagyok a páromnál, és szerinte (ismeretlenül)felelőtlen vagyok, egy kislány. Amíg tűrtük a viselkedését, kiderült, hogy 1 évig rendszeresen olvasta mi miről beszélgetünk egymással az interneten.
2 éve nem beszéltünk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!