Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért utálod vagy szereted az...

Miért utálod vagy szereted az anyósodat, párod anyját?

Figyelt kérdés
Olyanokat olvasok,hallok hogy nem tudok megszólalni olyan durva! Beleszól? Miért is tud róla? Jön és nem hív előtte titeket, miért hagyjátok? Beleszól a gyereknevelésbe, hogy van esélye? Kritizál téged? Miért beszélsz neki a dolgaidról? Mit szeretettek vagy utáltok bennük?

2020. febr. 22. 19:48
1 2 3 4 5
 11/47 Metionin ***** válasza:
81%
Nem szeretem, mert kétszínű, anyagias és rosszindulatú. Pedig amúgy lenne bennünk közös, tök jól ellennénk ha nem lenne olyan, amilyen. Az a problémája, hogy nem gazdag a családom. Számára minden ember annyit ér, amennyi pénze van, így 11 éve hajtogatja, hogy nem vagyok a családjába való, mert csóró paraszt a családom. Párszor próbáltam felvilágosítani, hogy nem a feudalizmusban élünk de nem jutott el az agyáig. Szerencsére ritkán találkozunk és akkor sem avatjuk be a személyes dolgainkba.
2020. febr. 22. 20:50
 12/47 anonim ***** válasza:
69%
6-os helyében nem lennék büszke ennyire h ekkora tutyimutyi senki férjem van,aki még megvédeni se tud normálisan...a családjától,de elhiszem,persze,hogy a tutyimutyi mellett szép élet van 30 éven át is.
2020. febr. 22. 20:51
 13/47 anonim ***** válasza:
90%
Az én anyósom egy karakán nő tele energiával és jobbnál jobb sütireceptekkel. Megérzi, ha szükség van rá, és szinte láthatatlanul terelget minket a helyes út felé. Anyukám is ilyen egyébként. Segítenek, anélkül, hogy kioktatnának, elfogadják az érzelmi közeledésünket és jól reagálnak rá, de nem másznak bele az életünkbe, hogy megváltoztassák. Mindig gondolatébresztő beszélgetéseink vannak velük.
2020. febr. 22. 21:24
 14/47 anonim ***** válasza:
57%
Mert egészséges felnőtt ember, de nem szeret dolgozni, ezért elvárja hogy a fia tartsa el- értve itt hogy a fia lakásában lakik, miközben mi lakáshitelt fizetünk, mi fizetjük a rezsijét,és még néha az fölött is kér pénzt.
2020. febr. 22. 21:47
 15/47 A kérdező kommentje:
13as talán te vagy a legszerencsésebb!! :) Én,mi semmiről sem beszélhetünk vele mert erőszakos,hisztis ha nem az van amit erőltetne. Ugyhogy nem szólunk a dolgainkról.
2020. febr. 22. 22:20
 16/47 anonim ***** válasza:
85%

Se nem szeretem, se nem utálom.

Egyszerűen teljesen más az életünk és a világnézetünk. Nála a hétvégi program, hogy otthon főz és ez nála egy félnapos program. Mi kirándulunk, programokra járunk, barátokkal találkozunk. A főzés meg arra megy ki általában, hogy minél gyorsabban összedobjunk valamit.

Ő fél mindentől, amit nem ismer, mi inkább nyitottak vagyunk. Ettől függetlenül szeret mindenbe belebeszélni, de ezt többnyire ignorálom. Amúgy jó szándékú szerintem, de igen egyszerű.

Egyszerűen ha nem lenne "muszáj" valsz nem találkoznék vele, de ha ott van elviselem. Nem szoktunk veszekedni.

2020. febr. 22. 22:29
 17/47 anonim ***** válasza:
91%

Kétszínű vagy inkább 100.

Folyton jópofizik hogy így szeretem a menyem meg úgy, közben meg minden sz#rnak lehord. Semmi sem jó amit én csinálok, nem tudok gyereket nevelni, sem főzni ja meg igazából semmit sem. Bezzeg ő mindent tökéletesen csinál.

2 éven keresztül ellenem akarta beszélni a fiát de persze ő végig szeretett.

Utálom az ilyet, mondja meg a szemembe, nem muszáj jóban lennünk.

2020. febr. 23. 00:31
 18/47 anonim ***** válasza:
67%

fúúú röviden:

férjem elkövetett egy hibát (félrelépett), ezt még megbocsátottam, mert hibázni emberi dolog, persze ezt csak egyszer játszhatta el.

Drága anyósék reakciója az volt, hogy ez az én hibám, mert én vittem a fiúkat a rosszba. Nemhogy csókolták volna a talpam nyomát amiért visszafogadtam a fiúkat ezek után vagy legalább bocsánatot kértek volna a fiúk viselkedéséért >:(

A hab a tortán, hogy ezek után egy hamis sztorit kürtöltek szét amikor megszakítottam velük a kapcsolatot, mondván nem tudják mit csináltak én minden ok nélkül(wtf) ott hagytam őket, pedig ők próbáltak kibékülni velem (jah csak anyós jött át bocsánatot kérni, ami abból állt, hogy "bocsássak meg neki,de akkor is én vagyok a hibás" no comment) és hogy én milyen hálátlan gonosz meny vagyok.

Ja mellékesen sógorom felesége egy kihasználó dög, aki folyton hisztizik és 0-24 órás dadusnak használja őket akkor is ha a nagyszülők vagy az unoka beteg és ezt minden péntektől hétfőig, na tippelj melyik meny a kedvenc -.-"

Most 3 év után kibékültem velük,de csak azért, mert ha lesz gyerekünk nem akarok folyton fasírtban lenni.

2020. febr. 23. 01:27
 19/47 A kérdező kommentje:

Értem hogy tökjómármindenstb de esetleg fogadj meg 1 tanácsot és NE szülj olyan férfinak aki megcsalt. Nagyon nehéz de gondolj bele aki 1X letépte a friss ropogós tiltott gyümölcsöt, az LE fogja tépni még egyszer,meg még egyszer. Megbánja visszasír de.. Ennél TE többet érdemelsz. Nem csaltak meg engem nem tudhatom de 1 biztos ha ez igy kiderult volna mint írod.. azonnal csomagolok nemhogy szóbaálljak + gyereket szüljek azzal aki másnak akasztotta be míg én hű voltam. És ezt most halál komolyan mondom. Köszi mindenkinek. És várom a többi tapasztalatot.

:D

2020. febr. 23. 05:32
 20/47 A kérdező kommentje:
Jajj kihagytam,hogy a gyerek miatt meg pláne nem jó jóban lenni anyósékkal. Én előbb fizetnék egy megbízhato dajkának mint nyalni anyóséknak hogy vigyázzanak rá. Biztosan nem hagynám ott amíg nem annyi idős hogy eldöntse. Ez van :D
2020. febr. 23. 05:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!