Kit szeretsz jobban, anyósodat vagy apósodat? Ők szeretnek téged?
Figyelt kérdés
2018. dec. 27. 18:56
1/20 anonim válasza:
Mindkettot egyforman, bar anyosommal voltak vitaink ennek ellenere jol kijovunk. Szeretnek persze, mindig mondjak hogy csaladtag vagyok
2/20 anonim válasza:
Anyósomat. Ritka jó lelkű asszony volt. Imádni való, vicces, és ami a lényeg élte a maga életét. Sajnos 2 hónappal ezelőtt váratlanul meghalt. Nagyon hiányzik.
Apósomat utáltam. Ő régen meghalt, de senkinek nem hiányzik. Ja, Anyósom szeretett, mondjuk ő mindenkit szeretett, nem volt benne semmi rossz. Apósom utált, ahogy én is.
3/20 anonim válasza:
Anyósomat kicsit jobban, de egyébként mindkettőt szeretem. Ők is szeretnek engem. Jól kijövünk (bár nem találkozunk túl gyakran)
4/20 Metionin válasza:
Apósomat. Sajnos ő csak egy bólogató kutya a nagyhangú parancsoláshoz szokott anyósom mellett, pedig amúgy nagyon jószívű, rendes ember. Anyós mindig is papucsként tartotta, ő egy anyagias, nagyszájú nő akinek csak a pénz számít. Ő azért nem bír engem, mert a családom nem gazdag és ezt sajnos mutatja is, és ennélfogva én sem rajongok érte.
5/20 anonim válasza:
Apósomat. Após szeret, anyós nem.
7/20 anonim válasza:
Mindkettejüket szeretem, de anyósommal közelebbi a kapcsolat. Remélem, h szeretnek, ennyi éven át nagyon megterhelő lenne nekik, ha csak megjátszanák :P.
8/20 anonim válasza:
Szeretnek en is szerettem öket
de az utobbi par evben mar sok belölük
kb örülök ha minel kevesebbet kell velük lennem
9/20 anonim válasza:
Anyosom picit jobban, de aposom is szeretem es en is oket.
10/20 anonim válasza:
Egyiket sem, mindkettő eldobta a gyerekét, alkoholisták. A férjemet a nagyszülei nevelték fel, már csak a mamáját ismerhettem meg, és őt nagyon szeretem, őt tekintem anyósomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!